Priča o slepoj devojčici i vojniku u paklu Drugog svetskog rata je novi Netfliksov hit: Serija obara sve rekorde gledanosti (FOTO/VIDEO)

27.11.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Bazirana je na bestseleru Entonija Dora koji je osvojio Pulicerovu nagradu

Priča o slepoj devojčici i vojniku u paklu Drugog svetskog rata je novi Netfliksov hit: Serija obara sve rekorde gledanosti (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Netfliksova serija "All the Light We Cannot See" treću nedelju zaredom je na listi najgledanijih, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama gledaoci su oduševljeni.

Serija na IMDb-u ima ocenu 7,6 i 71 posto na Rotten Tomatoes-u, a na društvenim mrežama nižu se samo pozitivni komentari.

Profimedia
 

U centru priče su Meri-Lori, slepa francuska tinejdžerka, i Verner, nemački vojnik, čiji se putevi ukrštaju u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju da prežive razaranja Drugog svetskog rata.

Remek-delo

Mini-serija je bazirana na bestseleru Entonija Dora koji je osvojio Pulicerovu nagradu, a glavne uloge tumače Mark Rufalo, Hju Lori, Aria Mia Loberti i Luis Hofman.

Profimedia
 

"Prokleto sjajno.", “Gledam 'All the Light We Cannot See' na Netfliksu i za sada je kinematografsko remek-delo. Apsolutno neverovatan kvalitet proizvodnje", "Gledam ovu predivnu seriju. Vizuelno je božanstvena, a muzika je posebna. Fantastična glumačka ekipa", neki su od komentara gledalaca na društvenoj mreži X. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike