Kilijan Marfi o filmu koji mu je slomio srce: Sanjao sam da igram u njemu (VIDEO)

23.08.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je jedno od ostvarenja Kristofera Nolana u kome nije glumio

Kilijan Marfi o filmu koji mu je slomio srce: Sanjao sam da igram u njemu (VIDEO)
Kilijan Marfi - Copyright Profimedia

"Openhajmer" i dalje puni bioskopske sale širom sveta, a ovo ostvarenje je na neki način kruna dvadesetogodišnje saradnje Kristofera Nolana i Kilijana Marfija.

Marfi je prvi put sarađivao sa Nolanom kada je izabran za Strašilo u filmu "Betmen počinje", a u međuvremenu je glumio u filmovima "Mračni vitez", "Početak", "Uspon mračnog viteza" i pojavio se nakratko u "Denkerku". Međutim, Marfi je veliki obožavalac jednog Nolanovog filma u kome nije igrao, pa je tako u nedavnom intervjuu za The Independent izdvojio ostvarenje "Međuzvezdani" jer ga je posebno dirnulo.

Profimedia
 

Glumac je priznao da je zamišljao kako glumi u tom filmu, ali da je Nolan ipak izabrao „prave ljude“ i da mu je lako da ga gleda kao fan, jer nema pritisak kritikovanja sopstvenog rada.

Ne moram da brinem o veličini svojih ušiju

- Obožavam film "Međuzvezdani" jer je toliko emotivan. Sećam se kad sam ga gledao u bioskopu, sa malom decom. Imao je ogroman uticaj na mene. Slomio mi je srce. Obožavam da gledam Nolanove filmove kada nisam u njima, jer tada ne moram da brinem o veličini svojih ušiju ili tako nečemu - rekao je glumac, prenosi Indie Wire.

Profimedia
 

Kada su upitali Marfija koji Nolanov film bi mogao da se gleda uz "Openhajmera", umesto "Barbi", on je odgovorio da bi to mogli da budu "Međuzvezdani" ili "Denkerk".

- Možda "Međuzvezdani", jer istražuje slične teme fizike. Ili možete da gledate "Denkerk", koji se isto dešava tokom Drugog svetskog rata. On je kraći, pa je to možda bolja opcija, a onda možete da pređete na "Openhajmera".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike