Povratak Kim Besindžer: Misteriozna izjava nekadašnje najveće holivudske zvezde

03.12.2023

13:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumica piše knjige za decu i najavljuje novi film

Povratak Kim Besindžer: Misteriozna izjava nekadašnje najveće holivudske zvezde
Copyright Profimedia

Šta se dogodilo sa Kim Besindžer? Upoređivali su je sa Merilin Monro i Brižit Bardo. Osvojila je Oskara, bila jedna od Bondovih devojaka i godinama najtraženija holivudska glumica, ali niko nije mogao da nasluti da će pasti u zaborav.

Profimedia
 

Ona je neko vreme patila od agorafobije (strah od otvorenog prostora) i sve teže se nosila sa svojom slavom. 2013. godine odlučila je da se povuče i protiv svoje bolesti bori prirodno, bez lekova. Danas, u 69. godini života, Kim izgleda neprepoznatljivo. Bolest i brojne intervencije na licu uzele su svoj danak.

Odbila "Niske strasti"

Veliku pažnju privukla je 1983. godine kada se pojavila na naslovnoj strani „Plejboja”. Popularnost je stekla igrajući u kultnom filmu „Devet i po nedelja” Adrijana Lina. Odbila je da igra u „Niskim strastima” Pola Verhovena, ali joj je zato sporedna uloga u filmu „Poverljivo iz L. A.” Kertisa Hansona, donela Oskara 1998. godine.

Profimedia
 

Dva puta se udavala. Prvo za šminkera Rona Sandera. Slomila je mnoga srca (uključujući i muzičara Prinsa), dok je njeno ranio glumac Alek Boldvin. U braku sa ovim glumcem bila je više od decenije, dobili su ćerku Ajrlend, ali su se na kraju, ipak, razišli. Danas je u vezi sa frizerom Mičem Stounom. S njim živi povučeno pored mora, uživajući u njegovom društvu i zajedničkim hobijima.

Uskoro se vraćam 

Tokom godina, glumica je počela da piše priče za decu, otkrivajući jedan potpuno novi svet, što je čini srećnom, navodi Politika. U jednom intervjuu je rekla da sa Stounom provodi mnogo vremena na egzotičnim Havajima, koje obožava.

- Uvek sam volela da pišem i poslednjih meseci pišem knjigu za decu. Sarađujem i sa četiri divne grupe za zaštitu životinja kako bih pomogla da se zaustavi njihovo ubijanje.

Profimedia
 

Postala je i ponosna baka. Njena 28-osmogodišnja ćerka Ajrlend porodila se u junu, rodila je devojčicu. Od glume, kako je izjavila nedavno, nije odustala.

- Položaj glumaca je veoma privilegovan. Ceo život možemo da dobijamo uloge. Srećna sam što mogu da kažem da se uskoro vraćam na ekran. O svojoj novoj ulozi za sada ne mogu da govorim. Vidimo se dogodine - otkrila je Kim Besindžer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike