Fanovi ogročeni, a Martin Skorseze ga brani: Da li će Brendan Frejzer ikada uspeti da povrati staru slavu? (FOTO/VIDEO)

05.11.2023

15:00

0

Veliki reditelj ne deli mišljenje sa obožavaocima

Fanovi ogročeni, a Martin Skorseze ga brani: Da li će Brendan Frejzer ikada uspeti da povrati staru slavu? (FOTO/VIDEO)
Brendan Frejzer - Copyright Profimedia

Film "Ubistva pod cvetnim mesecom" je najnovije ostvarenje jednog od najznačajnijih reditelja svih vremena, Martina Skorsezea, i trenutno se prikazuje u bioskopima.

Očekuje se da će film zaraditi par nominacija za Oskara, a glumac Brendan Frejzer, koji je početkom godine dobio Oskara za ulogu u filmu "Kit", u ovom filmu glumi advokata W.S. Hamiltona.

Profimedia
 

Njegov lik se u filmu pojavljuje veoma kratko, ali ipak mnogi koji su gledali "Ubistva pod cvetnim mesecom" smatraju da je Frejzerova gluma previše teatralna.

Baš kako je zamislio Skorseze

Veliki reditelj Skorseze, stao je u odbranu Frejzera. On tvrdi da je Frejzer savršeno odglumio Hamiltona, baš onako kako je on to zamislio.

Profimedia
 

- Mislili smo da će biti odličan u ulozi advokata. Sviđa mi se njegov rad tokom svih ovih godina. Bio je na setu tek nekoliko nedelja jer je stigao u dosta kasnoj fazi produkcije. Bilo nam je super to vreme koje smo proveli zajedno, posebno u scenama s Leom - rekao je reditelj.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

- Nama je, kad smo ga čuli u jednoj sceni, bio savršen. Pružio je onoliko koliko je bilo potrebno u sceni. U kadru je delovao veliko. On je divan glumac i jednostavno je s njim super raditi - zaključio je Skorseze.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike