Nastavak filma "Poverljivo iz L.A." nikada neće biti snimljen: Predstavnik Netfliksa zaspao na prezentaciji!

13.09.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Za drugi deo ove priče vrata Holivuda su zatvorena

Nastavak filma "Poverljivo iz L.A." nikada neće biti snimljen: Predstavnik Netfliksa zaspao na prezentaciji!
Copyright Profimedia

Brajan Helgeland, scenarista je koji je osvojio Oskara za čuveni film „Poverljivo iz L.A.“ iz 1997. godine od tada pokušava da "progura" snimanje nastavka ali ga velike filmske kompanije odbijaju. Njegove frustracije sada su tolike da je odlučio da javno progovori o svojim nastojanjima za snimanje drugog dela filma u kojem bi igrali Rasel Krou i Gaj Pirs. 

Profimedia
 

Međutim, Warner Bros. i druge kompanije uporno odbijaju njegovu ideju. I ne samo to, na prezentaciji nastavka filma jedan od čelnika Netfliksa je, prema Helgelandovim rečima, zaspao. Brajan je sada svestan da do snimanja nastavka neće doći i ostavio je scenario po strani, a o svemu je govorio u intervjuu za Deadline.

Ne mogu više

- Autor knjige Džejms Elroj i ja radili smo na prezentaciji drugog dela filma čija bi se radnja odvijala tokom ere Peti Herst kada je Simbionistička oslobodilačka armija došla u Los Anđeles. Gaj Pirs, Rasel Krou i sada pokojni Čedvik Bouzman, koji bi glumio mladog policajca koji radi za gradonačelnika, su pristali - rekao je Helgeland i dodao:

- Prezentirali smo taj projekat svuda. Prvo smo otišli u Warner Bros. gde su nam rekli da ne snimaju takve filmove. Džejms Elroj je performer i on je prezentirao film, to je bila najneverovatnija prezentacija ikada. U Netfliksu je jedan od čelnika te kompanije zaspao tokom prezentacije. Došao sam kući i rekao: "Ne mogu više".

Profimedia
 

"Poverljivo iz L.A." je režirao Kertis Henson. Radnja filma odvija se u Los Anđelesu u pedesetim godinama 20. veka, a u centru priče su tri detektiva koji su uvučeni u mrežu korupcije, kriminala i skandala. Njih glume Krou, Pris i Kevin Spejsi. Oni otkrivaju korupciju u policiji povezanu sa organizovanim kriminalom u filmskoj industriji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike