Šeron Stoun nije bila prvi izbor Majkla Daglasa u „Niskim strastima“: Presudila je jedna stvar

01.08.2023

19:00

0

Glumica je poslušala savet reditelja

Šeron Stoun nije bila prvi izbor Majkla Daglasa u „Niskim strastima“: Presudila je jedna stvar
Šeron Stoun - Copyright Profimedia

Glumica Šeron Stoun je u nedavnom intervjuu otkrila da Majklu Daglasu nije bila prvi izbor za ulogu spisateljice i ubice u filmu “Niske strasti”, piše IndieWire.

Majkl Daglas je u filmu igrao Nika Karana, detektiva koji istražuje ubistvo rok zvezde.

Profimedia
 

Glavna osumnjičena je Ketrin Tramel, spisateljica koju igra Šeron Stoun.

Veliki rizik za Majkla Daglasa

- Majkl nije želeo ni probno snimanje sa mnom. Za njega je to bio veliki rizik u to vreme. Želeo je poznatu glumicu – izjavila je Stoun.

Međutim reditelj Pol Verhoven je u to vreme sa njom radio film “Totalni opoziv”, i bio je spreman da joj ponudi ulogu u “Niskim strastima”.

Profimedia
 

S obzirom da je Daglas želeo poznatu glumicu, kako bi mu udovoljio reditelj je pozvao poznate glumice na probno snimanje ali nijedna nije bila kao Šeron Stoun.

Profimedia
 

- Verhoven je rekao: “U redu, obavićemo probno snimanje s drugim glumicama, ali nakon svakog ću pustiti snimak snimanja sa Šeron”. Imali su probno snimanje s 12, 13, 14 glumica, ali nijedna me nije uspela nadmašiti - prisetila se Stoun, a zatim dodala:

 -Tako je Majkl napokon odlučio da zajedno obavimo probno snimanje.

Šeron Stoun poslušala savet reditelja

Verhoven je savetovao Stoun da se tokom probe fokusira na eroticizam njene uloge, kako bi Daglasu dokazala da je spremna na scene golotinje.

Profimedia
 

 - Došla sam na set i na sebi sam imala Armani odelo na koje sam potrošila sav novac. Kupila sam i gotovo prozirnu bluzu u boji kože i ispod nje nisam nosila ništa. Na probi, usred scene sam skinula sako.Videla sam Majkla kako prvo gleda mene, onda gleda Pola i govori mu: “Odaberi nju.” Nisam imala ni šminku, verovala sam da sve treba biti golo. I proba je prošla odlično. Dobila sam posao – ispričala je Stoun, kako je na kraju ipak dobila ovu ulogu i tako ušla u istoriju filma.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike