Pirs Brosnan neprepoznatljiv u novoj ulozi: Zadivljujuća transformacija u ratnog veterana (FOTO)

30.10.2023

10:20

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je film baziran na istinitim događajima

Pirs Brosnan neprepoznatljiv u novoj ulozi: Zadivljujuća transformacija u ratnog veterana (FOTO)
Copyright Profimedia

U neverovatnoj transformaciji za predstojeći film "The Last Rifleman", Pirs Brosnan je potpuno neprepoznatljiv u ulozi ratnog veterana "Dana D" Artija Kraforda.

Sa 70 godina, čuveni glumac je uz pomoć vrhunske šminke i protetike postao devedesetdvogodišnjak. Proteza i proćelava siva perika su posebno naglasile promenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky TV (@skytv)

 

U ostvarenju zasnovanom na istinitom događaju, Brosnan glumi veterana Drugog svetskog rata Kraforda, koji nakon gubitka supruge živi u staračkom domu iz kog beži kako bi u Francuskoj odao počast svojim palim drugovima na 75. godišnjici iskrcavanja u Normandiji.

 

 

Lepo sam se proveo i uopšte se ne kajem

U stvarnom životu, heroj Bernard Džordan je u 89. godini pobegao iz staračkog doma u Istočnom Saseksu, autobusom otputovao u Portsmut, a potom na trajekt za Francusku i krenuo u Normandiju na obeležavanje 70. godišnjice "Dana D" u junu 2014. godine. Uspešno je učestvovao u komemorativnim događanjima, odajući sa stotinama kolega branitelja počast onima koji su u ratu žrtvovali svoje živote.

- Lepo sam se proveo i uopšte se ne kajem. Pobeći ću i naredne godine, ako još budem bio tu - našalio se tada bivši oficir britanske vojske. Nažalost, preminuo je u januaru sledeće godine.

 

 

U zvaničnom sinopsisu filma se, između ostalog, navodi: "Pirs Brosnan kao 92-godišnji veteran iz Drugog svetskog rata Arti u filmu 'The Last Rifleman' nateraće vas da ponovo verujete u čovečanstvo."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike