Nikol Kidman najavila nastavak čuvene serije: Donosimo vam treću sezonu (FOTO/VIDEO)

26.11.2023

15:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Pre skoro pet godina izašla je druga sezona krimi-drame koja je dobila brojne pohvale kritičara

Nikol Kidman najavila nastavak čuvene serije: Donosimo vam treću sezonu (FOTO/VIDEO)
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Serija "Velike male laži" (Big Little Lies), čija je poslednja epizoda objavljena 2019. godine, vraća se na male ekrane. Iako su producenti tvrdili da je drugom sezonom stavljena tačka na ovaj projekat, glumica Nikol Kidman je otkrila da je u pripremi treći nastavak.

Profimedia
 

- Volela sam "Velike male laži" jer je to na neki način došlo u trenutku u mom životu kada sam imala decu i mislila da ću se povući, a onda se stvorila prilika da Ris Viderspun i ja produciramo tu seriju - rekla je glumica na jednom događaju, i uz zahvalnost publici što je podržala seriju koja je doživela veliki uspeh, dodala:

- Donosimo vam treću sezonu, samo za vašu informaciju.  

Jedna od najkvalitetnijih HBO serija

Pre skoro pet godina izašla je druga sezona HBO krimi-drame, koja je dobila brojne pohvale kritičara, posebno za scenario, režiju, glumu, produkcijske vrednosti, kinematografiju i vodeću numeru. O kvalitetu serije svedoči i podatak da je prva sezona dobila čak 16 nominacija za nagradu Emi i osvojila njih osam.

Profimedia
 

Izuzetna glumačka ekipa uključuje Ris Viderspun, Nikol Kidman, Šejlin Vudli, Loru Dern i Zoi Kravic u ulozi pet žena u Montereju u Kaliforniji, uključenih u istragu ubistva nasilnog muža junakinje koju tumači Kidmanova. U drugoj sezoni pridružila im se Meril Strip kao majka ubijenog nasilnika i svekrva koja je spremna da zagorča život svojoj snaji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike