Poznato kada počinje snimanje nastavka čuvene serije "The Last of Us": Da li se vraćaju Pedro Paskal i Bela Remzi? (FOTO)

04.11.2023

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Očekuje se da se priča neće završiti na drugoj sezoni

Poznato kada počinje snimanje nastavka čuvene serije "The Last of Us": Da li se vraćaju Pedro Paskal i Bela Remzi? (FOTO)
Pedro Paskal i Bela Remzi - Copyright Profimedia

Serija "The Last of Us" je oborila sve rekorde gledanosti u svetu početkom ove godine i postala najgledaniji HBO projekat u istoriji.

Nastala je prema jednoj od najboljih video-igara svih vremena, oduševila kritiku, stekla vojsku fanova širom planete, a u zvezde gotovo preko noći vinula Belu Remzi i posebno Pedra Paskala, koji su igrali Džoela i Eli. 

Profimedia
 

Štrajk scenarista je odložio početak snimanja nastavaka, ali se sada stvari polako vraćaju u normalu.

Druga sezona neće biti poslednja

HBO je potvrdio da će snimanje druge sezone početi početkom 2024. godine. Na njoj će raditi isti autori koji su stvorili prvu sezonu - Kreg Mejzin i Nil Drakman, a Paskal i Remzi će ponoviti svoje, sada već čuvene uloge. 

Profimedia
 

Nastavak će biti zasnovan na drugom delu video- igre The Last of Us Part II. S obzirom na to da je ta igra ogromna, očekuje se da će serija imati više sezona. Drakman i Mejzin odavno su potvrdili da već imaju isplaniranu drugu sezonu i da samo čekaju završetak štrajka kako bi krenuli sa snimanjem.

Profimedia
 

Najraniji datum izlaska druge sezone je početak 2025. ali je realnija opcija leto iste godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike