Šokantna izjava Šona Pena o smrti Metjua Perija: Tragično je, ali napravio je mnogo štete

24.11.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je otkrio da nije iznenađen smrću svog kolege

Šokantna izjava Šona Pena o smrti Metjua Perija: Tragično je, ali napravio je mnogo štete
Copyright Profimedia

Šon Pen je po prvi put progovorio nakon smrti Metjua Perija, rekavši da je zvezda "Prijatelja" bila veoma hrabra jer je u medijima pričala o zavisnosti, što on ceni jer ima sina Hupera koji se kao tinejdžer borio sa zavisnošću o metamfetaminu, prenosi Daily Mail.

- Bio je talentovan čovek. Ne mogu reći da sam ga dobro poznavao, ali mi se jako svideo - rekao je slavni glumac i otkrio da je Metjua video neposredno pre smrti na aerodromu u Los Anđelesu.

Šon Pen/Profimedia
 

- Pohvalio sam ga za ono što sam znao o njegovoj knjizi. Tada je nisam još pročitao, ali sam video njegove intervjue i pričao je o tome vrlo mudro, velikodušno govoreći o svom iskustvu u nadi da pomogne drugima.

Profimedia
 

Nisam iznenađen

Pen je, ipak, rekao da ga smrt poznatog glumca nije iznenadila.

- Tragično je, ali ne mogu da kažem da sam bio iznenađen. Ne znam šta je navedeno u izveštaju mrtvozornika, ali znam da je napravio mnogo štete svojim organima tokom godina - priznao je glumac i dodao da želi sve najbolje Perijevoj porodici jer je, kao je naveo, teško ostaviti tu priču iza sebe i svojim talentom pružati radost ljudima.

Profimedia
 

Šon Pen je 2001. godine odigrao malu ulogu u "Prijateljima". Igrao je dečka Fibine sestre bliznakinje koju je takođe igrala Lisa Kudrou. Pojavio se u dve epizode, ali je reditelj serije kasnije rekao da je on bio najmanje uspešna gostujuća zvezda u čuvenom sitkomu. Kasnije se pričalo da to jednostavno nije bio stil produkcije na koji je on navikao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike