Džoi se oprostio od svog Čendlera! Prvo oglašavanje Meta Leblanka nakon smrti Metjua Perija: Raširi krila i poleti, brate (FOTO)

14.11.2023

18:22

0

Emotivna objava je za kratko vreme prikupila skoro dva miliona lajkova

Džoi se oprostio od svog Čendlera! Prvo oglašavanje Meta Leblanka nakon smrti Metjua Perija: Raširi krila i poleti, brate (FOTO)
Metju Peri i Met Leblank - Copyright Profimedia

Glumac Metju Peri preminuo je iznenada 28. oktobra, a njegova smrt pogodila je i one koji su ga poznavali, ali i one koji su ga gledali u seriji "Prijatelji" kao Čendlera Binga. I svi su smatrali da su izgubili prijatelja.

Glumačka ekipa serije se oglasila kratkim zajedničkim saopštenjem nakon njegove smrti, a sada se jedan od njih, Met Leblank, koji je tumačio lik Džoija Tribijanija u seriji, prvi put oglasio na Instagramu.

Profimedia
Glumačka ekipa serije Prijatelji

- Metju, teška srca ti kažem zbog. Vreme koje smo proveli zajedno iskreno spada u najlepša vremena u mom životu. Bila je čast deliti scenu sa tobom i zvati te mojim prijateljem. Uvek ću se nasmešiti kada pomislim na tebe i nikad te neću zaboraviti. Nikada - napisao je Met, pa nastavio:

- Raširi svoja krila i leti, brate, napokon si slobodan. Mnogo te volim. I pretpostavljam da ćeš zadržati onih 20 dolara koje mi duguješ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Podsetimo, ekipa serije prisustvovala je sahrani, a svima je izuzetno teško palo što su izgubili ne samo prijatelja, već, kako su rekli, brata. Inače, u seriji "Prijatelji" su Džoi i Čendler, koje su tumačili Met i Metju, bili najbolji prijatelji i cimeri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike