Potresno i dramatično! Pogledajte prvi trejler nove sezone "Krune": Pakao pred pogibiju princeze Dajane (FOTO/VIDEO)

27.10.2023

10:15

0

Prikazano je medijsko ludilo pred smrt slavne Lejdi Di, kao i kolektivna trauma koja je nakon toga zahvatila ceo svet

Potresno i dramatično! Pogledajte prvi trejler nove sezone "Krune": Pakao pred pogibiju princeze Dajane (FOTO/VIDEO)
Elizabet Debicki kao princeza Dajana u šestoj sezoni serije "Kruna" - Copyright Profimedia

Polako se bliži 16. novembar kada će prva epizoda šeste sezone "Krune" biti dostupna na Netfliksu.

Poslednja sezona biće podeljena na dva dela, a prve četiri epizode ​​istražuju vezu između princeze Dajane i Dodija al Fajeda pre tragične saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli.

Profimedia
 

Obajvljen je najnoviji trejler i sudeći po onome što se može videti u njemu, ovo će biti najpotresnija od svih prikazanih sezona.

Ovo su svi iščekivali

Istina, ovaj deo serije u kojem se prikazuje poslednja faza života princeze Dajane, zapravo su svi najviše iščekivali.

"Krunu" je pratilo dosta kontroverzi, a najveće su se ticale samog trenutka pogibije i pojave duha princeze nakon njene smrti.

Profimedia
 

Autor serije Piter Morgan je objasnio da se ovde ipak ne radi o tradicionalnom prikazu duha Dajane, već o njenom daljem prisustvu i nakon smrti, što je očigledno i dan-danas, kada je prošlo 30 godina od nesreće.

Stvarni događaji iz kraljevske porodice jedini pokretač serije

Iako su kreatori serije kategorični da ovde nije reč o dokumentarnom serijalu, očigledno je da su realni događaji iz kraljevske porodice, jedini pokretač serije.

Uvidom u prvi zvanični trejler, čini se da su se autori bavili i kolektivnom traumom koja je zahvatila ceo svet nakon šokantnog saznanja o pogibiji omiljene princeze.

Profimedia
 

Takođe, prikazano je i medijsko ludilo koje je, ako ne glavni uzrok, onda sigurno okidač svega onoga što se dešavalo u Dajaninom životu pred njenu smrt.

Kako se zaista osećala kraljica

Ono što je najvažnije, čini se da su se autori serije ovde najviše pozabavili i Dajaninim emocijama i kako je kroz sve prolazila. Isto tako, ovo je retka prilika da naslutimo kako se zaista osećala kraljica Elizabeta, koja je u javnosti duboko krila svoje emocije, ali ovog puta, životni test je bi isuviše veliki, čak veći i od kraljevskih dužnosti.

Profimedia
 

U svakom slučaju, izgleda da je sve ono što je sada prikazano u "Kruni" bilo samo psihička priprema za ono što nas čeka u šestoj sezoni čiji će prvi deo biti dostupan od 16. novembra, a drugi od 14. decembra na Netfliksu.  

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike