Objavljeni prvi trejler i poster za poslednju sezonu "Krune": Jeziva sličnost Elizabet Debicki sa princezom Dajanom (FOTO/VIDEO)

10.10.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Nove epizode će biti emitovane iz dva dela

Objavljeni prvi trejler i poster za poslednju sezonu "Krune": Jeziva sličnost Elizabet Debicki sa princezom Dajanom (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Objavljen je prvi trejler za poslednju sezonu serije "Kruna" o britanskoj kraljevskoj porodici, a istovremeno i zvanični poster i datum izlaska prvih epizoda.

U trejleru vidimo povratak Imelde Stonton u ulozi kraljice Elizabete, ali i scene iz prethodnih sezona kada su ovu ulogu igrale Kler Foj i Olivija Kolman.  

Profimedia
 

Prve četiri epizode serije će biti objavljene na Netfliksu 16. novembra. Zatim sledi pauza od skoro mesec dana pre nego što poslednjih šest epizoda bude dostupno 14. decembra.

Dajanina pogibija

Ono što gledaoce najviše interesuje jeste kako će biti prikazana tragična smrt princeze Dajane, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći 1997. u Parizu. Od svih događaja iz života kraljevske porodice koje je serija do sada obrađivala, ovaj je najteži. Zato su scenaristi i producenti odlučili da budu veoma pažljivi u onome što žele da donesu pred gledaoce. Kako je ranije rekao autor serije Piter Morgan, sama nesreća nije snimljena. Međutim, ono što je važnije od toga jeste narativ koji će imati scene pre i posle njene smrti.

Profimedia
 

Australijska glumica Elizabet Debicki ponovo igra Dajanu. Njena fizička sličnost sa princezom je neverovatna, a svojom glumom u petom serijalu oduševila je i publiku i kritiku. Zato je i nominovana za nagradu Emi. Na promotivnom posteru za šestu sezonu ponovo vidimo šokantnu sličnost glumice sa princezom.

 

 

Šesta sezona će pratiti i procvat romanse između princa Vilijama i Kejt Midlton

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike