Prva reakcija princa Vilijama na pojavu Dajaninog duha u "Kruni": Zgađen i ljut na brata (FOTO/VIDEO)

17.10.2023

12:30

0

Za njega je neverovatno bolno što se njegova majka iznova i iznova eksploatiše na ovako bezobrazan način

Prva reakcija princa Vilijama na pojavu Dajaninog duha u "Kruni": Zgađen i ljut na brata (FOTO/VIDEO)
Princeza Dajana sa prinčevima Vilijamom i Harijem - Copyright Profimedia

U šestoj i poslednjoj sezoni serije "Kruna, princeza Dajana će se pojaviti kao duh koji će se ukazati svom bivšem mužu Čarlsu i kraljici Elizabeti II.

Profimedia
 

Pokojna princeza, koju igra Elizabet Debicki, emotivno se miri i oprašta sa utučenim Čarlsom, koga igra Dominik Vest, dok jeca nad njenim telom u bolničkoj mrtvačnici u Parizu, nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila život.

Zgrožen, zaprepašćen i zgađen

Prema rečima jednog prijatelja bliskog kraljevskoj porodici, princ Vilijam je potpuno zgrožen, zaprepašćen i zgađen idejom pojave Dajaninog duha u seriji.

Bliski prijatelj kraljevske porodice ističe za Daily Mail da je za princa neverovatno bolno što se njegova majka iznova i iznova eksploatiše na ovako bezobrazan način.

Profimedia
 

Takođe, kako tvrdi izvor blizak kraljevskoj porodici, Vilijam je jako ljut na svog brata Harija što sarađuje sa Netfliksom za koji jeubeđen da "nemilosrdno iskorišćava njegovu porodicu".

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su već nekoliko puta preko različitih projekata sarađivali sa ovim striming gigantom, a svakako najpoznatiji je dokumentarac "Megan i Hari".

Šesta sezona iz dva dela

Šesta sezona "Krune" će se na Netfliksu emitovati iz dva dela. Prvi će biti prikazan 16. novembra i fokusiraće se na odnos između Dajane i Dodija Fajeda (igra ga Kalid Abdala), pre saobraćajne nesreće u Parizu 1997. godine. Netfliks je ranije objavio da trenutak nesreće neće biti prikazan.

Profimedia
 

Drugi deo stiže 14. decembra, i pratiće princa Vilijama koji se vraća na Iton koledž posle majčine smrti, zatim zlatni jubilej kraljice Elizabete II, brak između kralja Čarlsa III i Kamile, kao i rane faze Vilijamove veze sa Kejt Midlton.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike