Pogledajte prve fotografije iz ratne serije koju su režirali Tom Henks i Stiven Spilberg: U glavnoj ulozi velika holivudska zvezda (FOTO)

07.10.2023

08:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Fokus radnje je na psihološkoj i emocionalnoj šteti koju je rat naneo mladićima koji su pomogli u uništavanju Hitlerovog Trećeg Rajha

Pogledajte prve fotografije iz ratne serije koju su režirali Tom Henks i Stiven Spilberg: U glavnoj ulozi velika holivudska zvezda (FOTO)
Copyright Profimedia

Striming platforma Apple TV Plus je na svojoj Fejsbuk stranici objavila prve fotografije nove ratne serije "Masters of the Air" koju su režirali Stiven Spilberg, Tom Henks i Geri Gotzman, koji su radili na ratnim mini-serijama "Band of Brothers" i "The Pacific".

Serija "Masters of the Air" je bazirana na istoimenoj knjizi Donalda L. Milera iz 2007. godine, a prati akcije vazduhoplovnih snaga američke vojske tokom Drugog svetskog rata. Glavni fokus je na psihološkoj i emocionalnoj šteti koju je rat naneo mladićima koji su pomogli u uništavanju Hitlerovog Trećeg Rajha.

 

 

Uloga zarad očuvanja mentalnog zdravlja

Glavnu ulogu tumači Ostin Batler. Glumac je u nedavnom intervjuu za The Sunday Times otkrio da mu je Henks dao ulogu u seriji kako bi, nakon filma "Elvis", sačuvao njegovo mentalno zdravlje.

Profimedia
 

- Rekao mi je da sam toliko duboko uronio u Elvisa da bi bilo pametno da počnem da se bavim nečim sasvim drugačijim i biram različite uloge. Tada mi je ponudio da igram u seriji "Masters of the Air" - otkrio je Batler.

Serija će imati devet epizoda, a prve dve će premijerno biti prikazane 26. januara 2024. godine. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike