Neverovatna sličnost i savršena transformacija poznatog glumca u legendarnog Kerija Granta: Snimljena serija o njegovom životu (FOTO)

12.10.2023

19:15

0

Projekat nosi naziv "Arči" po pravom imenu holivudske zvezde

Neverovatna sličnost i savršena transformacija poznatog glumca u legendarnog Kerija Granta: Snimljena serija o njegovom životu (FOTO)
Keri Grant - Copyright Profimedia

Glumac Džejson Ajzaks postigao je savršenom transformacijom neverovatnu sličnost sa legendarnim glumcem zlatnog doba Holivuda Kerijem Grantom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clair Dobbs (@dobbscld)

Serija o ovom slavnom glumcu biće prikazana u novembru u Velikoj Britaniji, a u decembru na striming platformama u Severenoj Americi, Australiji i Južnoj Africi. Serija će se zvati "Arči", prema Grantovom pravom imenu - Arčibald Aleksandar Lič.

Teško detinjstvo malog Arčija

Prve fotografije koje se mogu videti pokazuju da je Ajzaks dostigao neverovatnu fizičku sličnost ali i da je uspešno "skinuo" eleganciju Kerija Granta, tako svojstvenu ovom glumcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I Talk Telly (@italktelly)

Seriju režira Pol Endru, dobitnik BAFTA nagrade, a u centru priče je teško detinjstva malog Arčija, kao i to kako su ekstremno siromaštvo, preljuba njegovog oca i smrt starijeg brata razdvojili porodicu.

Voleli su ga i predsednici i sirotinja

Džejson igra Granta na vrhuncu slave, u zrelim godinama, dok će se u seriji pojavljivati i mlađe verzije glumca.

Profimedia
 

- Keri Grant je jedna od najznačajnijih ličnosti 20. veka, koju su podjednako voleli i predsednici i sirotinja. Ključ svega je ležao u njegovom detinjstvu - izjavio je glumac.

Projekat je rađen uz odobrenje Grantove ćerke Dženifer i njegove bivše žene, Dajan Kenon.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike