Čuveni reditelj razočaran filmom "Barbi": Dopala mu se samo jedna stvar (FOTO)

17.10.2023

08:17

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavni sineasta nije shvatio o čemu se radi

Čuveni reditelj razočaran filmom "Barbi": Dopala mu se samo jedna stvar (FOTO)
Copyright Profimedia

Sada već čuveni film "Barbi" je uzdrmao filmsku industriju, osvojio ceo svet i zaradio skoro milijardu i po dolara, što mu je donelo titulu najuspešnijeg filma ove godine. 

Zaradio je više i od svog najvećeg konkurenta, ostvarenja "Openhajmer" Kristofera Nolana i dobio velike pohvale od svih generacija, a među kritičarima i publikom posebno se izdvojio Rajan Gosling u ulozi Kena, kome mnogi predviđaju nominaciju za Oskara.

Profimedia
 

Ipak, postoji jedna osoba koja nije shvatila o čemu se radi u filmu. To ne bi bilo čudno da nije reč o legendarnom reditelju i majstoru horor žanra Džonu Karpenteru, koji je tokom svoje bogate karijere snimio kultna ostvarenja kao što su "Noć veštica", "Stvor" i "Magla".

Margo je neverovatna

Renomirani sineasta je u razgovoru za Los Angeles Times priznao da ne ide u bioskope kako bi gledao filmove, već ih gleda kod kuće.

Profimedia
 

- Pogledao sam "Barbi". To nije moja generacija. Ja nisam imao veze sa Barbi lutkama. Nisam znao ko je Alan - rekao je i dodao:

- U filmu se govori i o patrijarhatu, ali to sam promašio. Ipak, mislim da je Margo Robi neverovatna - zaključio je reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike