Otkriveno koliko je Rajan Gosling zaradio od filma "Barbi": Ni blizu Margo Robi, ali mu zato mnogi predviđaju nešto neverovatno!

28.09.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Kritičari su kao najbolji deo ovog ostvarenja izdvojili ulogu slavnog glumca

Otkriveno koliko je Rajan Gosling zaradio od filma "Barbi": Ni blizu Margo Robi, ali mu zato mnogi predviđaju nešto neverovatno!
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Film "Barbi" je bez dileme najveći filmski hit ove godine. Dosad je zaradio oko 1.43 milijarde dolara i postao najuspešniji filmski projekat Warner Brosa. u istoriji.

Margo Robi je osvojila svet kao Barbi, dok je Rajan Gosling maestralno odigrao Kena. Kritičari ne samo da su pohvalili film, već su kao njegov najbolji deo izdvojili upravo 42-godišnjeg glumca.

Profimedia
 

Goslingova uloga Kena toliko je dobro prihvaćena i hvaljena da mnogi predviđaju da će biti nominovan za Oskara za najboljeg sporednog glumca.

Neki podaci nisu poznati

Kako navodi Varajeti, Rajan je za ulogu Kena dobio 12,5 miliona dolara. Ipak, to nije konačna zarada jer nisu poznati podaci o tome je li glumac ugovorio i dodatne bonuse od prodaje ulaznica. 

Poređenja radi, Margo je takođe imala honorar od 12,5 miliona, ali je ona kroz dogovorene bonuse stigla do zarade od oko 50 miliona dolara

Profimedia
 

Svetski mediji bruje o nastavku filma, ali ni Robi ni Gosling, se po tom pitanju nisu oglašavli. Glumica je ranije izjavila da je za nju ta priča završena. Što se Rajana tiče, ostaje da vidimo da li će možda ponoviti očigledno jednu od najboljih uloga u karijeri.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike