Novi Džejms Bond konačno pronađen? Poznati britanski glumac na korak do uloge (FOTO)

16.10.2023

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Režiju novog filma će najverovatnije potpisati čuveni Kristofer Nolan

Novi Džejms Bond konačno pronađen? Poznati britanski glumac na korak do uloge (FOTO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Aron Tejlor-Džonson je najveći favorit da postane novi Džejms Bond, ekskluzivno saznaje Daily Mail. Britanski tabloid navodi da je on vodeći kandidat. Otkako je Danijel Krejg odustao od uloge agenta 007 nakon pet filmova, konstantno kruže različite glasine o tome koji glumac će preuzeti jednu od najpoželjnijih uloga u istoriji filma, a sada se, sudeći po svemu, potraga bliži svom kraju.

Profimedia
 

Kristofer Nolan režira?

Insajder je otkrio da je tridesettrogodišnji britanski glumac vrlo blizu dobijanja uloge, a reditelj "Openhajmera" Kristofer Nolan verovatno će režirati naredni film u franšizi.

- Džonson je trenutno najveći favorit za ulogu i prvi izbor Barbare Brokoli - tvrdi izvor, a o Nolanu dodaje:

- Izuzetno je zainteresovan da uradi nešto sasvim drugačije sa franšizom. On vrlo pažljivo odlučuje sa kim radi, a još nije poznato hoće li da utiče na izbor Arona kao novog Bonda.

Profimedia
 

Tri uslova za novog agenta 007

Hoće li novi Bond nastaviti tradiciju suptilne elegancije i britanskog stila, ili će producenti krenuti drugačijim smerom i radikalno promeniti način na koji gledamo ovog legendarnog špijuna ostaje da vidimo. 

Profimedia
 

Producenti Barbara Brokoli i Majkl Vilson postavili su tri uslova za novog Bonda: mora da bude Britanac, dovoljno mlad da može da igra ovu ulogu najmanje 15 godina i mora da bude muškarac.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike