Počinje rijaliti inspirisan filmovima o Džejmsu Bondu: Opasnu avanturu koja ostavlja bez daha vodi slavni glumac (FOTO/VIDEO)

06.10.2023

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Emitovanje počinje 10. novembra na Amazonovoj striming platformi Prime Video

Počinje rijaliti inspirisan filmovima o Džejmsu Bondu: Opasnu avanturu koja ostavlja bez daha vodi slavni glumac (FOTO/VIDEO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Amazon je objavio novi trejler za nadolazeću rijaliti emisiju "007: Road to a Million", čiji je voditelj jčuveni škotski glumac Brajan Koks, zvezda serije "Nasleđe" (Succession).

Rijaliti će pratiti devet parova koji se upuštaju u avanture inspirisane serijalom o Džejmsu Bondu kako bi osvojili milion funti.

Profimedia
 

Koks je u emisiji preuzeo ulogu "Kontrolora", koji je opisan kao "genijalni um iza cele igre koji određuje gde parovi moraju da idu i šta moraju da rade, kao i da bira pitanja na koja moraju da odgovore".   

Opasna potraga za odgovorima

Takmičari putuju širom sveta kako bi pronašli 10 pitanja koja je sakrio Kontrolor. Kako bi dobili odgovore na njih, moraju da rešavaju opasne zadatke koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, navodi index.hr. Među tim zadacima je i penjanje na visoku dizalicu, što možemo videti u trejleru. Parovi koji uspeju da pronađu odgovore zadržavaju novac i nastavljaju sa takmičenjem.

Profimedia
 

Na emisiji koja će biti dostupna na Amazonovoj striming platformi Prime Video radili su producenti franšize Džejms Bond.

"007: Road to a Million" biće dostupna od 10. novembra ove godine. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike