Čubrilo Čupić, mladi glumac koji je osvojio sve ulogom u filmu "Heroji Halijarda": Životni saveti Žarka Lauševića (FOTO)

14.10.2023

18:30

0

"Moj lik u sebi nosi razigranost i nevinost"

Čubrilo Čupić, mladi glumac koji je osvojio sve ulogom u filmu "Heroji Halijarda": Životni saveti Žarka Lauševića (FOTO)
Čubrilo Čupić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Čubrilo Čupić koji je govorio o svojoj ulozi u filmu "Heroji Halijarda".

Čupić je rekao da u filmu reditelja Radoša Bajića igra lik Ilije, u porodičnoj priči koja se dešava u filmu uporedo sa spašavanjem savezničkih pilota 1944. godine.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Prema njegovim rečima, Ilija u sebi nosi razigranost i nevinost, i "sve što se dešava gledamo kroz njegove oči".

Više se priča o meni

Čupić je ocenio da bi dobar sažetak filma bilo "dobročinstvo srpskog naroda, koliko smo propatili a u srži nosimo dobro".

- Nije moja uloga toliko glavna, više se priča o meni. Publika se saživi sa mojim likom. Nema mene toliko tokom filma. Imaju neke sporedne scene - naveo je glumac.

Promo/ CONTRAST STUDIOS
 

Čupić je priznao da je tokom rada na "Herojima Halijarda" "bio prilično pogubljen", jer mu je to bilo prvo snimanje i "suočavanje sa filmskim svetom".

- Ja sam tek nakon dve godine shvatio koliko je to velika stvar, sa kakvim imenima sam bio u kadru, koliko to sada cenim - dodao je Čupić.

Prijateljski odnos sa Žarkom Lauševićem

Navevši da je sa kolegom Žarkom Lauševićem tokom snimanja ostvario prijateljski odnos, Čupić je rekao da "u kadru kad stanete s njim, osetite snagu i jačinu koju nosi sa sobom, koliko je veliki čovek i glumac".

Film "Heroji Halijarda" Promo/Contrast Studios
 

- Saveti koje mi je davao van kamere, životne, mislim da je to dragocenije nego neke cake kako raditi na filmu. To se vremenom stiče - naveo je glumac.

Čupić je rekao da bi ubuduće voleo snimati "neke velike stvari", i nada se da će mu biti pružena prilika da proba uvek nešto novo, da ne upadne u nešto što će ga ograničiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike