Radoš Bajić o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića: Molim se za njega

06.10.2023

10:00

0

Novinare je zanimalo da li će se pojaviti na premijeri filma "Heroji Halijarda"

Radoš Bajić o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića: Molim se za njega
Snimanje filma "Heroji Halijarda" - Copyright Promo/Contrast studios

Film "Heroji Halijarda" biće  premijerno prikazan 10. oktobra u MTS dvorani. Juče je film prvi put prikazan novinarima, a nakon toga je održana konferencija za štampu na kojoj je glumačka ekipa ovog ostvarenja emotivno govorila o ovoj ratnoj i porodičnoj drami.

Promo
 

Jednu od uloga među plejadom naših glumaca igra i Žarko Laušević, koji igra oca porodice Jović, oko koje se odigrava celokupna porodična drama.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare svi su se složili da je ovo najveća uloga Lauševića u karijeri. Nažalost, sam Laušević nije prisustvovao konferenciji.

On se ozbiljno nosi sa svojim problemom

Podsetimo, on je nedavno hospitalizovan, u KBC Bežanijska kosa, zbog problema sa plućima ali je pušten na kućno lečenje.

Film "Heroji Halijarda" Promo/Contrast Studios
 

Novinare je juče zanimalo da li će se glumac pojaviti na premijeri filma 10. oktobra u MTS dvorani. Autor filma Radoš Bajić, nije znao odgovor na ovo pitanje.

- Stalno sam u kontaktu sa njim. On je snažan čovek, pametan, mentalno vrlo jak. To je život, nekada naiđu i muke i problemi. On se ozbiljno nosi sa svojim problemom. Molim Boga, a i uveren sam da će on naći snagu i da će pobediti - rekao je Bajić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike