Ko će živeti u jezivoj kući Džejmi Li Kertis iz filma "Noć veštica"? (FOTO)

15.09.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Agenti za nekretnine navode da je u pitanju predivno mesto za život, rad i igru ​​u jednoj od najpoželjnijih zajednica u širem okrugu Los Anđelesa

Ko će živeti u jezivoj kući Džejmi Li Kertis iz filma "Noć veštica"? (FOTO)
film Noć veštica - Copyright Džejmi Li Kertis Promo/Taramaunt film

Kuća Lori Stroud koju Džejmi Li Kertis igra u kultnoj franšizi "Noć veštica", stavljena je na prodaju. Rezidencija u Pasadeni, u Kaliforniji, bila je u vlasništvu jedne porodice gotovo tri generacije i može se pohvaliti sa neverovatnih 5.258 kvadratnih metara, uz četiri spavaće sobe i tri kupatila. Kuća se može kupiti po ceni od 1,8 miliona dolara.

24sedam/Promo/Taramaunt film
 

"Ovo je bila lokacija za snimanje filma 'Noć veštica' iz 1978. godine, kao kuća Lori Stroud, navodi agent za nekretnine u opisu ovog zdanja. Ako pogledate film, prepoznaćete zloglasno stepenište na kom je sedela Džejmi Li Kertis, držeći bundevu".

Profimedia
 

Dalje se navodi da je kuća podeljena u tri odvojene jedinice.

"Prva je veliki apartman sa spavaćom sobom i kupatilom, dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, ostavom, podrumom i velikim, šarmantnim tremom. Druga jedinica ima dva kreveta, kupatilo i kuhinju, a treća jedan krevet, kupatilo, dnevni boravak i kuhinju. Ova izuzetna nekretnina predivno je mesto za život, rad i igru ​​u jednoj od najpoželjnijih zajednica u širem okrugu Los Anđelesa".

Suze za kraj

Slavna glumica prvi je put igrala u kultnom filmu 1978. i ponovila ulogu nekoliko puta pre jezivog završetka franšize 2022. godine, prenosi Jutarnji list. Džejmi je tada objavila fotografiju na Instagramu nazvavši svoj poslednji dan na setu "gorko-slatkim".

Profimedia
 

"Poslednje što sam ikada mislila da ću napraviti je još jedan film ‘Noć veštica‘ pre pet godina. A onda sam snimila još tri. Bili su neverovatno dobro prihvaćeni. Ljudi ih vole. Ovaj poslednji film je duboko emotivan - rekla je Kertis za časopis People i otkrila da je plakala zadnjeg dana snimanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike