Potvrđeno snimanje sedmog dela filma "Vrisak": Da li se vraća Niv Kembel?

10.09.2023

16:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Povratak bi glumici mogao da pruži priliku da se konačno i potpuno oprosti od svoje najuticajnije uloge

Potvrđeno snimanje sedmog dela filma "Vrisak": Da li se vraća Niv Kembel?
Niv Kembel u filmu "Vrisak" - Copyright Profimedia

Šanse za povratak Niv Kembel u ulozi Sidni Preskot u filmu "Vrisak 7" su sada mnogo veće s obzirom na to da je objavljeno da se neće vratiti u popularnu Netfliksovu seriju "The Lincoln Lawyer". 

Šesti deo "Vriska" je bio jedini u franšizi u kojem Sidni nije bila prisutna. Iako je bila centralna meta Gostfejsa u originalnoj trilogiji Vesa Krejvena, povratak ovog lika u četvrti deo filma, kao i u prikvel iz 2022. godine bio je ključan za zaplet. Niv je trebalo da igra i u šestom filmu, ali je spor oko honorara sa studijom Paramount Pictures sprečio glumicu da ponovi ulogu.

Nev Kembel Foto: Profimedia
 

Vodeće lice franšize

S obzirom na to da je Kortni Koks jedini pravi ''naslednik'' ovog karaktera koji se pojavio u "Vrisku 6", odsustvo Kembelove se definitivno osetilo. Ipak, u tom filmu se pominje gde je Sidni, a glumačka ekipa je podržala glumičinu odluku, nadajući se da će se možda vratiti u budućnosti, navodi Ign Adria. "Vrisak 7" je potvrđen, režiraće Kristofer Lendon, ali glumačka ekipa je još neizvesna. Verovatan je povratak Džene Ortrege i drugih, ali će se veliki fokus staviti na “nasledničke” likove, posebno na Niv.

Profimedia
 

Glumica je igrala u dve velike serije koje su objavljene 2023. godine. Nakon prestanka rada na seriji "The Lincoln Lawyer" njen raspored bi mogao da bude nešto slobodniji, što ostavlja prostor za ulogu u "Vrisku 7". Kembelova još uvek nije rekla konačno zbogom popularnoj franšizi, pa ako studio pristane da je pošteno plati, verovatno bi prihvatila angažman. Novi likovi možda jesu u centru trenutne "Vrisak" priče, ali Niv će uvek biti vodeće lice franšize.

Foto: Taramount film/Promo
 

Povratak bi glumici mogao da pruži priliku da se konačno i potpuno oprosti od svoje najuticajnije uloge, ali ovog puta pod njenim uslovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike