Žarko Laušević zbog lošeg zdravstvenog stanja snima iz bolnice: Odradio je to junački, ekipa plakala! (FOTO)

05.09.2023

12:51

0

Glumac je sredinom prošlog meseca hospitalizovan zbog problema sa plućima

Žarko Laušević zbog lošeg zdravstvenog stanja snima iz bolnice: Odradio je to junački, ekipa plakala! (FOTO)
Žarko Laušević - Copyright Promo/Vladimir Avramović/Irena Canić

Žarko Laušević je pre hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo još nekoliko scena koje je snimio u bolnici.

Glumac i dalje leži u KBC "Bežanijska kosa" gde je primljen sredinom avgusta, zbog problema sa plućima, navodi Informer.

Promo/Goran Đukanović
 

- Producenti i cela ekipa nisu želeli da ostave nedovršen posao jer ne znaju koliko će Žarko ostati u bolnici. Predložili su mu da to malo scena koje su mu ostale za "Kalkanske krugove" snimi preko telefona sa svojim kolegom.

Aplauz i suze

On je to rado prihvatio iako su mu doktori savetovali da se ne napreže mnogo - priča izvor za gore navedeni list i opisuje kako je izgledalo snimanje:

- Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Žarko ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački.

Promo Firefly
 

Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike