Finale druge sezone nastavka "Seksa i grada" večeras: Svi iščekuju Samantu, a žele da izbace nju (FOTO)

24.08.2023

18:30

0

"Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema kadrovima koje sam videla", rekla je autorka

Finale druge sezone nastavka "Seksa i grada" večeras: Svi iščekuju Samantu, a žele da izbace nju (FOTO)
Kim Katral - Copyright Profimedia

Konačno je potvrđeno, nastavak serije "Seks i grad" na HBO Max dobiće treću sezonu, a večeras se prikazuje finale druge sezone u kojoj se očekuje kameo uloga Kim Katral.

U drugoj sezoni serije "I tek tako", svojim ulogama su se ponovo vratile Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, dok je ulogu Ejdana ponovio Džon Korbet.

Profimedia
 

Pored njih, ostale uloge tumače Sara Ramirez, Sarita Čuduri, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Mario Kantone, Dejvid Ejgenberg, Evan Hendler, Kristofer Džekson, Nial kaningem, Ket Ang i Aleksa Svinton.

Konačno ćemo videti Samantu

Ono što je takođe zanimljivo je da će se u predstojećem finalu pojaviti Kim Katral kao Samanta Džouns, uprkos tome što do sada nije želela da glumi u ovoj verziji serije.

Njen lik jeste spomenut tokom proteklih epizoda i čak je prikazano kako se dopisuje sa Keri, ali sve to bez pojavljivanja same Katral.

Profimedia
 

Autorka „Seksa i grada“ Kendas Bušnel je za magazin Variety otkrila nove detalje o povratku Kim Katral, nakon što je glumica u maju potvrdila da se vraća u ulozi Samante.

- Njen lik je predstavljao puno slobode za žene. Mislim da su obožavaoci veoma uzbuđeni zbog njenog povratka, čak i ako je to samo jedna scena u autu - rekla je Bušnel i dodala:

- Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema kadrovima koje sam videla. Uzbuđena sam.

Možete li se rešiti Če

S druge strane, fanovi bi želeli da iz serije izbace lik Če Diaz.

"Možete li se rešiti Če?", "Nadam se da će se Samanta u potpunosti vratiti", "Molim vas, bez Če", "Če uništava seriju", "Više Lize, manje Če", "Neka u trećoj sezoni Ejdan i Keri budu zajedno", samo su neke od reakcije fanova.

Profimedia
 

Jedna obožaveteljka, čini se ima rešenje za celu treću sezonu serijE.

Slušajte moje predloge: 1. Izbacite Če iz serije, 2. Izbacite Nyu Wallace, 3. Ostavite Keri i Ejdana, 4. Pokušajte da Miranda i Stiv poprave svoj brak, 5. Nemojte vraćati Samantu (obožavam je, ali ova serija pronašla je put bez nje i uključivanje nje bi više štetilo nego koristilo).

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike