Zvezda "Openhajmera" u neočekivanoj ulozi: Da li će Florens Pju biti nova Diznijeva princeza?

18.08.2023

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Prvi put su se vesti o planovima za rimejk filma "Zlatokosa i razbojnik" pojavile 2020. godine

Zvezda "Openhajmera" u neočekivanoj ulozi: Da li će Florens Pju biti nova Diznijeva princeza?
Copyright Profimedia

Engleska glumica Florens Pju, zvezda trenutno aktuelnog filmskog hita "Openhajmer", navodno će tumačiti ulogu Zlatokose u Diznijevom rimejku animiranog filma „Zlatkosa i razbojnik”.

Ova informacija je još uvek nezvanična, pa nije sigurno da će glumica koja je za ulogu Ejmi Marč u istorjskoj drami „Male žene” bila nominovana za Oskara, zaista „ušetati” u visoku kulu i čekati zgodnog razbojnika, ali pregovori su u toku.

Profimedia
 

Prvi put su se vesti o planovima za rimejk pojavile 2020. godine, kada je na scenariju radila Ešli Pavel poznata po na scenariju za američki fantastično-avanturistički film iz 2018. godine „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva”.

Povratak Marvelu

Film „Zlatkosa i razbojnik” premijeru je imao 2010. godine i govorio je o princezi sa dugom magičnom kosom koja je zaključana u visokoj kuli. Iznenada se u njenom životu pojavljuje razbojnik Flin Rajder i Zlatokosa beži s njim od stroge majke Gotel. 

Bio je ovo 50. animirani film studija Dizni u koji je uloženo 260 miliona dolara da bi na blagajnama zaradio skoro 600 miliona.

Profimedia
 

Florens Pju ćemo na jesen gledati u naučnofantastičnom filmu „Dina: Drugi deo”. Glumica će se takođe vratiti u Marvelovu filmsku zajednicu sa filmom „Operacija grom” u kojem glumi Jelenu Belovu, navodi Politika. Premijera ovog filma odložena je zbog štrajka glumaca i scenarista.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike