Hari i Megan nisu ispunili očekivanja: "Oni su je*eni prevaranti"

26.06.2023

19:45

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa optuženi za nesposobnost

Hari i Megan nisu ispunili očekivanja: "Oni su je*eni prevaranti"
Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa - Copyright Profimedia

Rukovodioci u Spotifaju i Netfliksu su bili nezadovoljni navodnom nesposobnošću vojvode i vojvotkinje od Saseksa, Harija i Megan da proizvedu dovoljno sadržaja prilikom snimanja dokumentarne serije "Hari i Megan".

Prema pisanju "Volstrit džornala", njihovo neiskustvo kao producenata uticalo je na nemogućnost da proizvedu dovoljnu količinu sadržaja.

Profimedia
 

Podstaknut time, tvrde izvori WSJ, Spotifaj je raskinuo ugovor sa Hari i Megan.

Obostrani dobrovoljni razilazak

Ranije ovog meseca, kompanija Spotifaj i Hari i Megan su objavile zajedničko saopštenje u kojem se navodi da su se "obostrano dogovorili da se raziđu".

Spotifaj je potvrdio da neće obnoviti ugovor, procenjen na oko 25 miliona dolara, za Meganin podkast "Archetypes", koji se emitovao u 12 epizoda od avgusta 2022. godine.

Profimedia
 

Ugovor o podkastu bio je jedan od glavnih komercijalnih sporazuma koje je par sklopio nakon što je napustio kraljevske dužnosti i preselio se u SAD 2020.

U podkastu ,,Archetypes“ Megan je razgovarala sa ličnostima poput Serene Vilijams i Maraje Keri o stereotipima koji se odnose na žene.

U decembru, ,,Archetypes“ je osvojio nagradu za najbolji podkast na izboru People’s Choice Award u Los Anđelesu.

U to vreme, Megan je napisala:

- Volela sam da se upuštam u proces, da sedim do kasno uveče u krevetu, pišem i stvaram. I uživam u smislenim razgovorima sa svojim različitim i inspirativnim gostima, smejem se i učim sa njima. Bio je to takav rad, pun ljubavi.

Profimedia
 

S druge strane Bil Simons, direktor odeljenja za inovaciju i monetizaciju podkasta kompanije Spotify, ismejao je princa Harija i Megan Markl nazvavši ih "prevarantima".

Sastanak sa Harijem

Sajmons je eksplozivnu izjavu dao u svom podkastu.

- Da, oni su je*beni prevaranti. Tako je trebalo zvati taj naš zajednički podkast, rekao je ogorčeni Sajmons i dao povoda za naslućivanje kako ima puno sočnih tajni.

- Jednom ćemo se napiti pa ću vam ispričati o sastanku na Zoomu sa Harijem, gde smo razmenjivali ideje o podkastu. E, to je dobra priča - rekao je Sajmons.

Profimedia
 

Sajmons je inače višegodišnji kritičar para. Prošlog januara je izvređao Harija i rekao da mu je neprijatno da se kompanija poput Spotifaja uopšte povezuje s ljudima poput njega.

Koga briga za Harija?

- Lansirajte ga na Sunce, što dalje - izjavio je tada Sajmons, pitajući se kako Hari tačno doprinosi biznisu.

- Toliko sam umoran od tog tipa. Kako on tačno doprinosi? Samo kuka i daje intervjue. Koga briga, Hari? Niko ne mari za tvoj život. Čak nisi ni omiljeni sin u familiji. Živiš u je*benom Montesitu i prodaješ svoju priču po dokumentarcima i knjigama i nikog nije briga za tebe, osim kad komentarišeš svoju porodicu - ogorčen je Sajmons na Harija.

Profimedia
 

Spotifaj je inače kao jedna od najpopularnijih muzičkih platformi na planeti takođe usred restrukturiranja i promene smera. Otpustili su 200 zaposlenih (2 odsto ukupne radne snage) i režu saradnje sa zvezdama.

Vest o prekidu saradnje dolazi nakon informacija da će par prestati da snima dokumentarce za Netfliks, objavljivati knjige i davati intervjue na temu Bakingemske palate jer "jednostavno nemaju više šta da kažu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike