Megan Markl u filmskoj ulozi koja je bila namenjena princezi Dajani? Jedan čovek zna tajnu!

11.07.2023

21:00

0

S obzirom na to da vojvotkinja od Saseksa više nije zvanično deo kraljevske porodice, onda ne postoji nijedna prepreka za povratak glumi

Megan Markl u filmskoj ulozi koja je bila namenjena princezi Dajani? Jedan čovek zna tajnu!
Copyright Profimedia

Kultni film "Teloharnitelj" iz 1992. godine, u kojem je glavnu ulogu zajedno sa Kevinom Kostnerom igrala Vitni Hjuston, dobiće nastavak.

Još uvek nije zvanično saopšteno ko bi mogao zameniti Vitni Hjuston, ali više izvora tvrdi da će se u ovoj ulozi naći Megan Markl.

Profimedia
 

Poznato je da je vojvotkinja od Saseksa glumica, a da je nakon udaje za princa Harija, morala da se odrekne svoje profesije.

Fanovi ljuti

S obzirom na to da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa više nisu zvanično deo kraljevske porodice, onda ne postoji nijedna prepreka da se Megan vrati glumi, posebno kada bi ova uloga bila dobar pokušaj da se spasi ugovor sa Netfliksom koji je trenutno u krizi.

Profimedia
 

Međutim, ono što je zanimljivo je da je Kevin Kostner ranije izjavio da je sa princezom Dajanom ragovarao da se upravo ona nađe u toj ulozi. Nakon najave da bi Megan mogla da se pojavi u nastavku filma "Telohranitelj", fanovi su prilično ljuti.

- Kevin bi mogao da prihvati da Megan igra samo u dva slučaja. Prvi je da glumi nigerijsku vojvotkinju koju je zaveo njen telohranitelj ili sredovečenu neuspešnu glumicu koja se udaje za princa i vara ga sa telohraniteljem. Kladim se na ovaj drugi - napisao je sarkastično jedan fan na Tviteru.

Drugi je dodao:

- Mislim da Kostner još ne želi da završi karijeru.

Poljubac sa Dajanom

Kevin Kostner je ispričao 2012. godine da se studiju jako dopala ideja da se princeza Dajana pojavi u nastavku filma, čak je i razgovarao sa njom telefonom o tome.

Profimedia
 

- Samo se sećam da je bila tako slatka na telefonu, a onda je pitala: "Hoćemo li stvarno imati neku scenu ljubljenja? Rekla je to sa izvesnom dozom poštovanja. Odgovorio sam: "Da" - ispričao je Kostner dodajući da joj je ipak na kraju sapštio da ta scena može da se izmeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike