Prva scena seksa u karijeri: Ko je "izgubio nevinost" u "Openhajmeru" (FOTO/VIDEO)

23.07.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelj bio je uporan da se ovaj aspekt uključi u film, jer je to stvorilo potpuniju sliku

Prva scena seksa u karijeri: Ko je "izgubio nevinost" u "Openhajmeru" (FOTO/VIDEO)
Ekipa filma "Openhajmer" - Copyright Profimedia

Sve do "OpenhajmeraKristofer Nolan nije snimio nijednu scenu seksa u svojim filmovima, što zvuči neverovatno, ali je istinito. Čuveni reditelj se tokom svoje karijere dotakao gotovo svih tema i snimio neverovatne stvari, ali njegov najnoviji film ima nešto što još nije pokušao da snimi - scenu seksa.

Profimedia
 

Kilijan Marfi koji glumi Roberta Openhajmera ima burnu romansu sa Džin Tetlok, koju igra Florens Pju. Iako Nolan nije bežao od snimanja scena strasti između dva lika, za Insider je priznao da je bio “prilično nervozan".

- Svaki put kad sebi postavljate izazov da radite u područjima u kojima pre niste, trebalo bi da budete oprezni, da imate plan i budete pripremljeni - rekao je Nolan.

Škakljive scene

Reditelj bio je uporan da se ovaj aspekt uključi u film, jer je to stvorilo potpuniju sliku.

- Kad pogledate Openhajmerov život i njegovu priču, aspekt njegove seksualnosti, njegov način ponašanja sa ženama, šarm kojim je odisao... sve su to bitni delovi njegove priče - ističe reditelj i dodaje:

- Bilo je veoma važno razumeti njihov odnos, pogledati u njegovu dubinu i shvatiti šta ga je pokrenulo, a da ne bude stidljivo ili da se samo aludira na to, već da se bude intiman, da se bude tamo s njim i u potpunosti razume odnos koji mu je bio toliko važan.

Profimedia
 

- Kako bi se utisak snage ljubavne veze Openhajmera i Tetlok prenela na gledaoce, škakljive scene su bile bitne za celokupan film, jer je Džin bila vrlo eksplicitna komunistkinja, a njegova opsednutost njome imala je ogromne posledice za njegov kasniji život i njegovu konačnu sudbinu - zaključuje Nolan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike