Kenet Brana ponovo kao Herkul Poaro: Stižu "Duhovi u Veneciji" sa slavnom oskarovkom u glavnoj ženskoj ulozi (FOTO/VIDEO)

20.07.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovog put čuveni detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni

Kenet Brana ponovo kao Herkul Poaro: Stižu "Duhovi u Veneciji" sa slavnom oskarovkom u glavnoj ženskoj ulozi (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/MCF

Zasnovana na knjizi Agate Kristi misteriozna drama "Duhovi u Veneciji", reditelja i glavnog glumca Keneta Brane stiže u bioskope 14. septembra.

Nakon filmova "Ubistvo u Orijent ekspresu" i "Smrt na Nilu", dobitnik nagrade Oskar, glumac i reditelj Kenet Brana donosi na veliko platno još jedan bioskopski naslov tumačeći i ovaj put glavnu ulogu, najpoznatijeg filmskog detektiva Herkula Poaroa

Promo/MCF
 

20th Century Studio objavio je prvi trejler misteriozne drame zasnovane na motivima Agatine knjige “Hallowe’en Party”. 

Zlokobni svet senki i tajni

Radnja filma je smeštena u Veneciju, u doba posle Drugog svetskog rata nagoveštavajući povratak poznatog detektiva. On je u penziji i živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu. Nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati, a kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, Poaro biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni.

Promo/MCF
 

Mišel Jeo u glavnoj ženskoj ulozi

Jedna od glavnih uloga u filmu poverena je Mišel Jeo, glumici o kojoj se ove godine mnogo pisalo, posebno nakon dodele Oskara, gde je ovenčana prestižnom nagradom za najbolju žensku ulogu u filmu "Sve u isto vreme". 

Reditelj Brana najavio je da je muziku za film radila kompozitorka i dobitnica Oskara za najbolju originalnu muziku za film "Džoker", Hildur Gudnadotir.

Promo/MCF
 

Ostale uloge tumače Keli Rejli, Tina Fej, Kamil Kotan i drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike