Prve fotografije Breda Pita kao vozača Formule 1: Glumac otkrio detalje o najopasnijoj sceni koju je snimio u karijeri (FOTO)

10.07.2023

11:09

0

Kako bi snimanje bilo što uverljivije izmišljeni tim Formule 1 imao je svoju garažu između Mercedesa i Ferarija

Prve fotografije Breda Pita kao vozača Formule 1: Glumac otkrio detalje o najopasnijoj sceni koju je snimio u karijeri (FOTO)
Copyright Profimedia

Slavni holivudski glumac Bred Pit juče se "provozao" na stazi “Silverston” Formule 1 na takmičenju Velika nagrada Velike Britanije, i stao "rame uz rame" sa najvećim trkačima Formule 1.

Profimedia
 

Uoči zvanične trke Bred Pit je obukao crno-belo odelo sa logom izmišljenog tima Formule 1 i napravio jedan krug. Njegova scena je podrazumevala vožnju u najvećoj brzini.

Neverovatno uzbudljivo

- Znate li šta je najuzbudljivije? Vozite najvećom brzinom, vidite kamere svuda oko sebe i osećate neku veliku silu koju do sada nikada niste osetili. Ovo je zaista neverovatno uzbudljivo. Sve je strašno nisko. Ne znam da li bih mogao da kažem da mi je tokom vožnje bilo "toplo", možda više "vrelo" - rekao je Pit, koji je napravio par "nenamernih obilazaka kroz travu".

Dok je vozio, sve oči u publici, koja je iščekivala pravu trku Formule 1, bile su uprte u njega. On je zamolio gledaoce da budu strpljivi dok ne vide film, jer su mnoge greške koje je napravio zapravo deo scenarija.

- Za sve stručnjake koji sede u foteljama, morate da nam ostavite prostora za disanje - poručio je glumac.

Profimedia
 

Bred je bio toliko uzbuđen i ceo događaj opisao kao jedan od "najvećih trenutaka u životu". Kako bi snimanje bilo što uverljivije izmišljeni tim Formule 1 koju predvodi Pit, imao je svoju garažu između Mercedesa i Ferarija.

Uzbudljiv spektakl kao "Top Gan: Maverik"

Pit je posebno pohvalio reditelja Džozefa Kosinjskog, koji snima ovaj film sa jednakom posvećenošću kao i "Top Gan: Maverik" koji je bio uzbudljiv spektakl.

Da podsetimo, slavni glumac snima film o čuvenom takmičenju, koji još nema naziv, a on glumi veterana Formule 1 koji prekida svoju sportsku penziju da bi bio mentor mladom i nadarenom vozaču.

Profimedia
 

Očekuje se da će film biti prepun akcije i uzbuđenja kakve garantuje F1, "najbrži cirkus na svetu", a u svetske bioskope bi trebalo da stigne sredinom sledeće godine.   

Pravim sra*a

- Ja sam onaj momak koji se trka devedesetih godina. Onda se događa užasna nesreća, pravim sra*a, i takmičim se u drugim disciplinama. Zatim se pojavljuje moj veliki prijatelj kojeg igra Havijer Bardem, sa svojim timom koji nije osvojio nijedan bod, ali imaju vozača - veliku nadu kojeg igra Damson Idris, a od mene se očekuje "spasenje" - opisao je Bred Pit svoju ulogu u novom filmu.

Profimedia
 

Na stazi sa njim juče se pojavio i mladi glumac nigerijskog porekla Damson Idris.

U svakom slučaju čeka nas jedan dobar i uzbudljiv film koji bi trebalo da nam dočara sve ono što se dešava u Formuli 1, a što nije vidljivo običnom oku posmatrača tokom samih trka.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike