Neki su završili na nosilima, drugi su izašli grcajući u suzama: Netfliks objavio najavu za rijaliti "Squid Game" (VIDEO)

19.06.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Baš kao i u seriji u ovom projektu učestvuje 456 takmičara koji se u igrama u školskom dvorištu bore da osvoje 4,56 miliona dolara u 10 epizoda

Neki su završili na nosilima, drugi su izašli grcajući u suzama: Netfliks objavio najavu za rijaliti "Squid Game" (VIDEO)
Scena iz serije "Squid Game" - Copyright Profimedia

Netfliks je objavio prvi tizer svoje nove rijaiti serije po uzoru na južnokorejsku hit seriju "Squid Game", uz najavu da će se na popularnoj striming platformi emitovati u novembru.

Baš kao i u seriji, čija je druga sezona trenutno u produkciji, u rijalitiju "Squid Game: The Competition" učestvovalo je 456 takmičara koji se u igrama u školskom dvorištu bore da osvoje 4,56 miliona dolara u 10 epizoda.

Tanjug/Youngkyu Park/Netflix via AP
 

Iako u najavi od 27 sekundi nema mnogo iznenađenja, čini se da Netfliks nije mnogo odstupio od originalne formule serije. Tizer prikazuje događaje iza kulisa tokom rada na setu, rekreirajući veći deo produkcijskog dizajna prvobitne serije.

Tu je i kratak pogled na nadzornike u njihovim maskama i crvenim kombinezonima, takmičare u zelenim kombinezonima i barake u kojima su verovatno boravili, kao i na džinovsku animatronsku lutku koja predsedava visokim ulozima (ali ne i smrtonosnim), u igri Red Light Green Light.

 

 

Sve se pretvorilo u noćnu moru

Ranije ove godine, Variety i Rolling Stone su pisali da se rijaliti "Squid Game:The Competition", koji se snima u Velikoj Britaniji, pretvorio u noćnu moru i da su pojedine takmičare iznosili na nosilima, a drugi su pretrpeli jake promrzline. 

- Kod nekih se pojavila hipotermija, ali ljudi su svejedno ostajali, iako im je bilo loše, samo zato što je nagrada zaista velika. Neki su tokom ove igre predugo stajali ukočeni u mestu i bilo je posledica. Neki su došli s nadom da će biti milioneri, a izašli su vrlo brzo grcajući u suzama - rekao je jedan učesnik, dok je drugi dodao:

Profimedia
 

- Prava ratna zona. Iznosili su ljude sa seta, a na snimanju ne sme ni da se priča. Ako progovoriš, letiš napolje. Nekima su se noge smrzle, nisu mogli da ih pomeraju. Moglo se čuti kako neki zovu hitnu pomoć, a kada bi lekari došli, mi bismo morali da čekamo još 30 minuta da se sve reši. Bili smo premoreni na kraju snimanja, neke su iznosili napolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike