Šokantan detalj iz nastavka serije „Squid Game“: Obožavaoci usijali društvene mreže (FOTO/VIDEO)

15.06.2022

09:15

0

Netfliks je na Tviteru zvanično objavio da je drugi deo korejske distopijske drame koja je zaludela svet dobio zeleno svetlo

Šokantan detalj iz nastavka serije „Squid Game“: Obožavaoci usijali društvene mreže (FOTO/VIDEO)
profimedia-0641450592 - Copyright Profimedia

Obožavaoci serije "Squid Game" komentarišu na mrežama otkriće reditelja Hvang Dong Hjuka da animatronska lutka ubica ima "dečka", koji će se pojaviti u drugoj sezoni, čiji se zvanični datum izlaska još čeka.

U nedelju je Netfliks na Tviteru zvanično objavio da je nastavak serije koja je postala najgledanija emisija striming servisa u roku od 12 dana od objavljivanja u septembru 2021. godine, dobio zeleno svetlo.

Tanjug/Youngkyu Park/Netflix via AP
 

Najava je usledila nakon što su Hvang i izvršni direktor Netfliksa Ted Sarandos odvojeno obećali nastavak korejske distopijske drame, u kojoj se učesnici bez novca takmiče u popularnim dečjim igrama sa smrtonosnim preokretom.

Netfliksova objava je propraćena Hvangovim komentarom u kome reditelj obećava povratak omiljenih likova kao što su protagonista Gi-Hun i maskirani antagonista Frontmen.

 

 

"Upoznaćete se i sa dečkom Jang-hi, koji se zove Šol-su", rekao je misleći na jezivu, ogromnu lutku koja je masakrirala igrače u smrtonosnoj rundi crvenog svetlozelenog svetla u prvoj sezoni.

"Ne, čekajte, Jang-hi je*ena lutka - ona ima dečka?", napisala je jedna korisnica Tvitera, reagujući na Hvangovo otkriće.

 

 

Objašnjavajući poreklo Šol-sua jedna osoba na Tviteru je napisala: "U korejskim udžbenicima koji su inspirisali Šol-su i Jang-hi, Šol je njen brat, ali su to promenili u njenog dečka za Squid Game".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: B92

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike