Noćna mora iz "Squid game" uživo: Netfliks počeo snimanje brutalnog rijalitija

27.01.2023

07:00

0

Nagrada je 3,7 miliona funti

Noćna mora iz "Squid game" uživo: Netfliks počeo snimanje brutalnog rijalitija
profimedia-0641450592 - Copyright Profimedia

Nakon velikog uspeha serije "Squid game", Netfliks je počeo sa snimanjem verzije "Squid game" u stvarnom životu.

Prema pisanjima engleskog lista "The Sun", boravak na setu je prava noćna mora.

Netfliks u tajnosti snima ovaj rijaliti šou u Velikoj Britaniji, a kao i u korejskoj seriji, 456 učesnika takmičiće se za nagradu, koja u ovom slučaju iznosi 3,7 miliona funti.

Printscreen Netflix
 

Uslovi na snimanju neljudski

Učesnici ovog rijalitija ne suočavaju se sa smrtnim posledicama, ali uslovi na snimanju su neljudski jer je temperatura sve vreme oko minus tri stepena.

Producenti su prvo snimali takozvanu ledenu kraljicu, što se u seriji naziva "crveno svetlo, zeleno svetlo", a učesnici su morali da se trkaju po veoma hladnom vremenu.

- Kod nekih se pojavila hipotermija, ali ljudi su svejedno ostajali, iako im je bilo loše, samo zato što je nagrada zaista velika. Neki su tokom ove igre predugo stajali ukipljeni na mestu i bilo je posledica. Neki su došli s nadom da će biti milioneri, a izašli su vrlo brzo grcajući u suzama - rekao je jedan učesnik.

Profimedia
 

Ratna zona

- Prava ratna zona, da. Iznosili su ljude sa seta, a na snimanju se ne sme ni pričati. Ako progovoriš, letiš napoje. Nekima su se noge smrzle, nisu ih mogli pomerati. Moglo se čuti kako neki zovu hitnu pomoć, a kada bi lekari došli, mi bismo morali čekati još 30 minuta da se sve reši. Bili smo premoreni na kraju snimanja, neke su iznosili napolje - jadao se jedan učesnik ovog rijalitija.

Podsetimo, "Squid Game" je najgledanija serija u istoriji te platforme. U seriji se likovi takmiče za nagradu od 38 miliona dolara, igrajući tradicionalne dečje korejske igre, ali eliminacija ne znači odlazak kući, već smrt.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike