Eva Longorija otkrila tajnu: Da li se vraćaju „Očajne domaćice“?

06.06.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Podstaknuta nostalgijom, glumica je istakla da bi bila prva koja bi se prijavila za nastavak

Eva Longorija otkrila tajnu: Da li se vraćaju „Očajne domaćice“?
Eva Longoria - Copyright Profimedia

Eva Longorija, najpoznatija po ulozi Gabrijel Solis u popularnoj serijiOčajne domaćice“, nedavno je u jednom intervjuu otkrila da bi volela da igra u nastavku, ako do njega dođe.  

Eva Longoria, 75. Kanski festival/Profimedia
 

Glumica je rekla da bi Gabrijel u današnjem vremenu sigurno bila influenserka, mogul društvenih mreža.  

Autor serije nije zainteresovan

Podstaknuta nostalgijom, Eva je istakla da bi bila prva koja bi se prijavila za nastavak, dodavši da joj jako nedostaje njena uloga. Ipak, uprkos njenim željama, glumica je naglasila da kreator serije Mark Čeri nije zainteresovan za rad na novoj priči o čuvenim domaćicama.

- Razgovarala sam sa njim nekoliko puta. Pitao se zašto bi baš sad radio na tome. Nije zainteresovan. Rekao mi je: „Šta još možemo reći o ovim likovima a da već nije rečeno?“

Tanjug/Joel C Ryan/Invision/AP
 

Šokantne teme

Glumica je takođe primetila da su teme koje su bile revolucionarne u to doba, poput diskriminacije zbog godina i načina na koji su domaćice prikazane, s vremenom postale normalne, prenosi index.hr.

- Pre dvadeset godina pričali smo o starosnoj diskriminaciji i domaćicama i to je tada bilo šokantno. Mnoge stvari koje smo rekli i učinili bile su revolucionarne, ali danas to nije tako. Sada je to norma.

Profimedia
 

Longorija trenutno promoviše svoju biografsku komediju „Flamin' Hot“, koju je i režirala. Film će biti dostupan od 9. juna na striming platformi Disney+.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike