Robert Dauni Džunior je majstor maskiranja u novoj seriji: Od kongresmena do oficira CIA (FOTO/VIDEO)

14.04.2023

19:00

0

HBO Max je objavio zvanični trejler za seriju

Robert Dauni Džunior je majstor maskiranja u novoj seriji: Od kongresmena do oficira CIA (FOTO/VIDEO)
Robert Dauni Džunior - Copyright Profimedia

Robert Dauni Džunior je majstor maskiranja u špijunskoj triler seriji "Simpatizer" koji je rađen po romanu koji je dobio Pulicerovu nagradu.

HBO Max je upravo objavio trejler za seriju "Simpaziter" koja stiže 2024. godine. Robert Dauni Džunior je izvršni producent, a u seriji igra čak pet uloga.

Profimedia
 

Serija je zasnovana na istoimenom romanu za koji je američko-vijetnamski književnik Vijet Tan Nujen dobio Pulicerovu nagradu.

Popularni holivudski glumac pridružio se timu koji predvodi reditelj Park Čan-vuk (Park Chan-wook, reditelj ostvarenja "Oldboy" i "The Little Drummer Girl") koji je na ovom projektu, takođe, angažovan i kao izvršni producent.

Robert Dauni Džunior u seriji igra nekoliko sporednih likova, predstavnike američkog establišmenta - od Kongresmena okruga Oranžm preko oficira CIA.

"Simpaziter" priča o čoveku koji ne zna ko je

"Simpatizer" je priča o jednom kapetanu, čoveku koji je rastao uz sirotu majku Vijetnamku, bez oca Francuza, o čoveku koji je otišao u Ameriku na studije, da uči o životu i ljubavi, ali se vratio u Vijetnam da se bori za komunističke ciljeve.

O čoveku koji je špijun i simpatizer. O čoveku koji zapravo ne zna ko je. Njegov um je podeljen jer su njegova politička ubeđenja u sukobu sa ličnim uverenjima.

- April je 1975, a Sajgon je u haosu. General južnovijetnamske vojske pijucka viski u svojoj vili i uz pomoć svog pouzdanog kapetana sastavlja spisak onih koji će dobiti mesto u poslednjim avionima što lete iz zemlje. General i njegovi sunarodnici otpočinju nov život u Los Anđelesu nesvesni da jedan među njima, kapetan, tajno motri na grupu i sve prijavljuje visokom zvaničniku Vijetkonga - navodi se u opisu romana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike