"Ako hoćete da gledam ovo, dajte njemu da glumi Snejpa": Obožavaoci žele slavnog glumca u seriji o Hariju Poteru (FOTO)

17.04.2023

20:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnogi smatraju da bi bio savršen da zameni Alana Rikmana

"Ako hoćete da gledam ovo, dajte njemu da glumi Snejpa": Obožavaoci žele slavnog glumca u seriji o Hariju Poteru (FOTO)
Alan Rikman - Copyright Profimedia

HBO Max potvrdio je snimanje serije o Hariju Poteru. Kako su svetski mediji prenosili tokom poslednjih nedelja, Warner Bros. Discovery je bio spreman da se vrati u Hogvorts, a sada je to postalo i zvanično.

Profimedia
 

"Vaše pismo za Hogvorts je ovde. HBO Max je naručio prvu televizijsku seriju o Hariju Poteru, vernu adaptaciju kultnih knjiga", istaknuto je u objavi na Tviteru, a obožavaoci su oduševljeni.

 

 

Pre nekoliko dana je objavljeno da su odabrani glumci koji će igrati u ovoj seriji i da će čuvenog profesora Severusa Snejpa, navodno, igrati Kijanu Rivs.

Savršen za Snejpa

Ipak, obožavaoci Harija Potera imaju jednog drugog glumca u vidu, za koga smatraju da bi bio savršen da zameni Alana Rikmana koji je preminuo 2016. godine. U pitanju je Adam Drajver.

Profimedia
 

„Drajver zaista fizički podseća na Snejpa iz filma, a odgovara i opisu iz knjige.“, "Adam Driver je u mojim mislima već profesor Snejp", "Njegovi izrazi lica su savršeni za Snejpa, pogotovo kada mu neko ide na živce.", "Adam Drajver kao Snejp? Mislim da ne može bolje od toga", "Ako hoćete da gledam ovo, dajte Adamu Drajveru da glumi Snejpa", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Profimedia
 

Svaka sezona serije baviće se jednom od sedam knjiga o Hariju Poteru, što obećava dugotrajnost. Potvrđeno je i da će autorka knjiga Džoana Ketlin Rouling učestvovati u kreiranju serije. Ona će biti izvršni producent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike