Da li je Brus Vilis još uvek živ? Švarcenegerova izjava izazvala šok i sumnju

04.06.2023

10:35

0

Sve je krenulo od čuvenog Terminatora

Da li je Brus Vilis još uvek živ? Švarcenegerova izjava izazvala šok i sumnju
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Brus Vilis, Arnold Švarceneger i Silvester Stalone, bili su deo čuvene trojke akcionih heroja, uz koje su odrastale generacije širom sveta osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

I dok su junaci Arnolda i Silvestera bili teške ruke i prilično nezgrapni za neka finija osećanja,  Brus je bio heroj koji je uvek imao tešku ruku za neprijatelja ali isto tako neodoljivi šarm na koji niko nije ostajao imun.

Profimedia
 

Ova slavna trojka bila je toliko moćna da su u zenitu svoje glumačke karijere zajedno pokrenuli franšizu restorana "Planeta Holivud" koja doduše na kraju nije doživela tako sjajnu sudbinu kao njihove glumačke karijere.

Šta se zaista dešava sa Brusom Vilisom?

Silvester Stalone danas ima 76 godina i prilično se dobro drži za svoje godine, toliko dobro da ima svoju produkcijsku kuću i da se sprema za snimanje rimejka čuvenog "Alpiniste".

Arnold Švarceneger ima 75 godina i upravo je prvi put u svojoj karijeri snimio seriju "Fubar" u kojoj igra glavnu ulogu. Trenutno je serija najgledanija na Netfliksu.

Profimedia
 

Brus Vilis ima 68 godina i prošle godine je zvanično napustio glumu nakon što mu je otkrivena afazija, a nešto kasnije i frontotemporalna demencija.   

Ali šta se zaista dešava sa njim? Da li je on još uvek živ?

Ovakve glasine počele su da se šire nakon intervjua koji je nedavno dao Arnold Švarcenger.

Kada je početkom prošle godine porodica Brusa Vilisa saopštila da on zvanično napušta glumu i da je bolestan, iako se o tome već šuškalo u Holivudu, ceo svet je ostao u šoku.

Profimedia
 

Međutim, njegov kolega Švarceneger, koji se oduvek divio Vilisu, odlučio je da tek sada progovori o Brusu, ali govorio je o njemu u prošlom vremenu. Zašto? Brus je valjda još uvek živ?

Bio je velika zvezda

- Bio je uvek, godinama i godinama, ogromna zvezda. I mislim da će ga svi zauvek pamtiti kao veliku zvezdu.

Uz to, Brus je veoma ljubazan čovek. Razumem da je zbog zdravstvenih problema morao da ode u penziju, ali generalno, mi se zapravo nikada ne povlačimo. Akcioni heroji se nikada ne zaboravljaju - izjavio je čuveni Terminator, koji se očigledno javno oprostio od svog kolege, tačnije njegove filmske karijere.

Profimedia
 

Istina je zapravo da je velika tragedija označila kraj karijere glumca, čiji su se likovi iz akcionih filmova uselili zauvek u mnoga srca širom sveta.

Teško je prihvatiti ovakvu realnost i da Brusa Vilisa više nikada nećemo gledati u nekoj novoj ulozi. Opraštanje uvek teško pada, ali vreme je da kažemo zbogom našem akcionom heroju i ostavimo ga da uživa u svojim penzionerskim danima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike