Stalone kao ostareli đubretar koji se pretvara u superheroja: Kakvu tajnu krije „Samarićanin“? (FOTO/VIDEO)

30.07.2022

14:01

0

Premijera će biti na platformi Amazon Prime Video 26. avgusta

Stalone kao ostareli đubretar koji se pretvara u superheroja: Kakvu tajnu krije „Samarićanin“? (FOTO/VIDEO)
profimedia-0710600087 - Copyright Silvester Stalone, film "Samarićanin"/Profimedia

Čak i superheroji stare i povlače se u anonimnost, a baš to je premisa novog filma „Samarićanin“, u kome Silvester Stalone tumači superheroja u penziji koji će, usled niza događaja na koje ne može da utiče, morati da se još jednom sukobi sa „lošim momcima“ i spasi dan.

Silvester Stalone je gospodin Smit, ostareli đubretar koji se u jednom trenutku umeša u uličnu borbu kako bi spasio trinaestogodišnjeg dečaka Sema Klirija.

Silvester Stalone, film "Samarićanin"/Profimedia
 

Sem tada počinje da sumnja da je ovaj njegov zatvoreni komšija zapravo živa legenda, penzionisani superheroj pod imenom Samarićanin koji je nestao nakon jednog požara mnogo godina pre toga.

Iako mnogi misle da je Samarićanin poginuo, Sem spada u one koji veruju da je on sve vreme živ, ali se krije. Nakon što ga Smit spasi, oni razvijaju zanimljivu vezu u kojoj Sem pokušava da nagovori svog komšiju da se ponovo aktivira kao superheroj jer se u njihovom gradu dešavaju mnoge kriminalne aktivnosti kojima naizgled niko ne može da stane na put.

Stalone je ujedno i producent zajedno sa Brejdenom Aftergudom, scenario je napisao Bragi F. Šut, a film je režirao Džulijas Ejveri.

Premijera će biti na platformi Amazon Prime Video 26. avgusta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazin

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike