Džoni Dep u suzama: Holivud mi više ne treba! (VIDEO)

18.05.2023

08:40

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako svetski mediji prenose da njegova povratnička uloga nije dobro prošla kod kritike, film „Madam di Bari“ je u Kanu nagrađen sedmominutnim ovacijama

Džoni Dep u suzama: Holivud mi više ne treba! (VIDEO)
Copyright Profimedia

76. Kanski festival otvoren je preksinoć svetskom premijerom filma „Madam di Bari“ u kom glavnu ulogu igra Džoni Dep, koji je prve večeri festivala bio najveća zvezda na crvenom tepihu.

U pitanju je film koji je označio njegov veliki povratak glumi nakon suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, zbog čega mu je Holivud okrenuo leđa i izbacio ga iz mnogih započetih i planiranih projekata.

Profimedia
 

Dep u ovom filmu igra razvratnog kralja Luja XV, a u centru priče je burna ljubavna veza između njega i kurtizane, gospođe di Bari, koju je doveo u Versajski dvorac kako bi živela blizu njega, iako nije bila plemićkog porekla. Dep tokom celog filma govori na francuskom, što prvi put radi u svojoj karijeri.

Foto: Promo/MegaComFilm
 

Sedmominutne ovacije i suze

Slavni glumac je na Kroazeti naišao na odličan prijem, a fanovi su ga čak dočekali i sa transparentima na kojima je pisalo "Živeo Džoni" i "Volimo te, Džoni".

Iako svetski mediji prenose da njegova povratnička uloga nije dobro prošla kod kritike, film je u Kanu nagrađen sedmominutnim ovacijama zbog kojih popularni glumac u jednom momentu nije mogao da zadrži suze.

 

 

Nakon svega, Dep je izjavio da mu Holivud više ne treba, jer ga je brutalno bojkotovao.

Glumac će na jesen u Budimpešti započeti snimanje biografskog filma o slavnom umetniku Amedeu Modiljaniju, a u glumačkoj postavi biće i slavni Al Paćino. Biće to prvo ostvarenje posle 25 godine koje će Dep potpisati kao reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike