Potvrđeno snimanje serije o Hariju Poteru: Ipak, postoji i jedna loša vest (VIDEO)

13.04.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Džoana Ketlin Rouling će učestvovati u ovom projektu kao izvršni producent

Potvrđeno snimanje serije o Hariju Poteru: Ipak, postoji i jedna loša vest (VIDEO)
Hari Poter - Copyright Profimedia

HBO Max potvrdio je snimanje serije o Hariju Poteru. Kako su svetski mediji prenosili tokom poslednjih nedelja, Warner Bros. Discovery je bio spreman da se vrati u Hogvorts, a sada je to postalo i zvanično.

Profimedia
 

"Vaše pismo za Hogvorts je ovde. HBO Max je naručio prvu televizijsku seriju o Hariju Poteru, vernu adaptaciju kultnih knjiga", istaknuto je u objavi na Tviteru, a obožavaoci su oduševljeni.

 

 

Nova glumačka ekipa

Za sada nisu poznati detalji radnje i ko će igrati glavne uloge, ali Varajeti prenosi da će u projektu učestvovati potpuno nova glumačka ekipa, što će možda razočarati fanove Danijela Redklifa, Eme Votson i Ruperta Grinta, jer su se u poslednje vreme mogle čuti njihove izjave da žele da se vrate ovoj franšizi.

Profimedia
 

Svaka sezona serije bavila bi se jednom od sedam knjiga o Hariju Poteru, što u startu obećava dugotrajnost.

Drugačiji Hogvorts

"Svaka sezona će biti autentična, snimljena prema originalnim knjigama i predstaviće novoj publici Harija Potera i njegove neverovatne avanture, dok će originalni filmovi ostati u središtu franšize i biti dostupni za gledanje širom sveta. Hogvorts će biti predstavljen na jedan sasvim novi način“, najavljeno je iz HBO-a.

Joel C Ryan/Invision/AP, File
 

Potvrđeno je i da će autorka knjiga Džoana Ketlin Rouling učestvovati u kreiranju serije. Ona će biti izvršni producent.

- Važna mi je posvećenost HBO Max-a očuvanju integriteta mojih knjiga i radujem se što ću biti deo ove nove adaptacije koja će omogućiti nivo dubine i detalja koji mogu da pruže samo duge televizijske serije - istakla je Roulingova.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike