Kijanu Rivs spreman za “Brzinu 3”: Postoji samo jedan uslov! (FOTO/VIDEO)

23.03.2023

20:01

0

Poslednja izjava dobrog dečka Holivuda je obradovala sve

Kijanu Rivs spreman za “Brzinu 3”: Postoji samo jedan uslov! (FOTO/VIDEO)
Film "Brzina" - Copyright Profimedia

Kijanu Rivs se polako ali sigurno vraća na stare staze slave. U bioskopima širom sveta od sutra počinje da se prikazuje „Džon Vik: Poglavlje 4“.

Profimedia
 

Rivs je izjavio mu je ovo do sada najteži film koji je snimio, ali sudeći po trejleru ovaj holivudski glumac je u nikad boljoj formi. Snimanje petog nastavka je odmaklo, a partnerka dobrog dečka Holivuda koji se u ovoj franšizi pretvara u surovog ubicu je trenutno jedna od najaktuelnijih svetskih glumica Ana de Armas.

Rimejkovi filmova su u modi

- Radili smo zajedno jednu veoma tešku scenu. Okretao me je, bacao, izvodio, lude vratolomije. Ne mogu da se žalim, on je zaista sjajan partner - ispričala je za medije glumica.

Profimedia
 

Rimejkovi filmova su definitivno u modi, a to najbolje zna Tom Kruz, koji je oborio rekorde sa nastavkom „Top Gana“ nakon skoro 30 godina, a nema nameru da se zaustavi ni sa „Nemogućom misijom“.

Zato je poslednja izjava Kijanu Rivsa obradovala sve.

Spreman za povratak

Prošlo je 30 godina otkako su Rivs i Sandra Bulok ušli u autobus u filmu „Brzina“, a na pitanje da li bi razmislio o povratku u treći deo ovog kultnog ostvarenja koje je Bulokovu vrtoglavo vinulo u holivudske visine, glumac je odgovorio potvrdno, ali samo pod jednim uslovom.

Profimedia
 

- Potrebna je sjajna priča i dobar scenario - rekao je glumac.

Zašto je drugi deo snimljen bez Rivsa?

„Brzina“ sa Sandrom Bulok je zaista imala par fantastičnih momenata koji su se spojili u jednu sjajnu filmsku celinu, međutim Kijanu se ipak nije pojavio u drugom delu, jer mu se nije dopao scenario.

Profimedia
 

Miljenik Holivuda je pokazao da nema problem da ponovo zaigra u „starim ulogama“ poput „Matriksa“, ali s obzirom na to da su rimejkovi ponovo u trendu i da sada već imamo uspešno oprobane recepte u filmskoj industriji, čini se da naći dobar scenario za treći deo „Brzine“ neće biti veliki problem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike