Dženifer Lopez planirala da se iskrade ali ipak ostala do kraja filma (FOTO/VIDEO)

09.06.2022

18:30

0

„Halftime“ oslikava početak druge polovine života

Dženifer Lopez planirala da se iskrade ali ipak ostala do kraja filma (FOTO/VIDEO)
profimedia-0698205933 - Copyright Dženifer Lopez Profimedia

Dokumentarni film "Halftime" o planetarnoj super zvezdi Dženifer Lopez sinoć je premijerno prikazan na Tribeka festivalu čiji je jedan od osnivača glumac Robert De Niro.

- Odigrala je brojne uloge u mnogim filmovima ali evo sada je sama i razmišlja o o ovoj ulozi celog života: o ulozi koju je igrala u očima javnosti poslednje tri decenije - navodi Netflix na svom sajtu.

Dženifer je prisustvovala premijeri a na kraju je izjavila da je planirala da se "iskrade" pre samog kraja ali da je ipak odustala, a celo iskustvo je opisala kao naderealno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Zaista je nadrealno biti ovde. Biti iz Njujorka na Tribeka festivalu - izjavila je Lopez.

Dokumentarac je režirala Amanda Mičeli i nudi "intiman pogled iza zavese", prateći Lopezovu dok se priprema za nastup u poluvremenu Super Bowl-a, kao i njen nastup na nedavnoj predsedničkoj inauguraciji.

„Halftime“ oslikava početak druge polovine života Lopezove, dok ona otkriva svoj razvoj i sazrevanje kao Latinoamerikanka, majka, umetnica, preuzimajući glavnu ulogu u svom životu i karijeri i koristeći sopstveni glas za višu svrhu", navodi se u opisu dokumentarca.

U jednom od kadrova dokumentarca vidi se kako je zaplakala kada je saznala da neće biti nominovana za Oskara za njenu ulogu u filmu "Hustlers".

- Bilo je teško. Imala sam nisko samopoštovanje. Morala sam da shvatim ko sam i da verujem u to, i da ne verujem u bilo šta drugo - rekla je Džej Lo.

Dokumentarac će biti prikazan 14. juna na Netfliksu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike