Sve o trećoj sezoni serije "Beli lotos": Satiričan i smešan pogled na smrt (FOTO/VIDEO)

01.04.2023

12:00

0

Ova hit priča o gostima i zaposlenima lanca luksuznog hotela osvojila je i kritiku i publiku

Sve o trećoj sezoni serije "Beli lotos": Satiričan i smešan pogled na smrt (FOTO/VIDEO)
Dženifer Kulidž u seriji "Beli lotos" - Copyright Profimedia

Treća sezona serije "Beli lotos" koja se prikazuje na HBO Max i koja je sa dve sezone osvojila i publiku i kritiku je u pripremi.

S obzirom da kreatori svake sezone gledaoce vode na ekskluzivnu lokaciju, svi su znatiželjni gde će nas ova serija odvesti u trećoj sezoni.

Profimedia
Scena iz serije "Beli lotos"

Kreator serije, Mike White, je ranije izjavio da se svaka sezona bavi određenim društvenim i kulturološkim fenomenom.

Istočnjačka religija i duhovnost

Tako se prva sezona bavila pitanjem novca, druga shvatanjem seksualnosti.

- Prva sezona je isticala novac, a druga sezona seks. Mislim da bi treća sezona mogla biti satiričan, smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se da bi to mogla biti bogato tlo za još jednu sezonu - izjavio je White.

Serija prati goste i zaposlene izmišljenog lanca odmarališta "White Lotos". Prva sezona odvijala se na Havajima, a druga na Siciliji.

Profimedia
Scena iz serije "Beli lotos"

Svetski magazin "Variety" prenosi da će treća sezona biti snimana na Tajlandu, međutim HBO je odbio potvrditi ovu vest.

Lanac luksuznih hotela kao scenografija

Iako HBO nije zvanično potvrdio novu lokaciju, Tajland se čini sasvim logičnim izborom zbog činjenice da lanac hotela "Four Seasons", čiji su lokaliteti poslužili kao scenografija na Havajima i Sicijili, ima i nekoliko rizorta u ovoj zemlji na jugoistoku Azije.

Osim u glavnom gradu, Bangkoku, hoteli se nalaze i u Čijang Maju, na ostrvu Samui i u tzv. Zlatnom trouglu, tromeđi između Tajlanda, Laosa i Mjanmara.

O povratku likova iz prve dve sezone još uvek se ne zna puno, međutim s obzirom na prethodne sezone verovatno je da će biti mnogo novih lica u seriji.

Ko ostaje, a ko odlazi

Jedan od dva lika koja smo do sada bili u prilici da vidimo u obe sezone jeste Tanya, koju je tumačila izvanredna Dženifer Kulidž.

Ipak, ona se, zasigurno neće pojaviti ponovo.

Međutim, drugi lik koga smo sreli i na Havajima i na Siciliji jeste njen suprug, Greg (Jon Gries), za kojeg mnogi fanovi veruju da bi mogao da se pojavi još jednom. Aubrey Plaza bi takođe mogla naredne godine da letuje u Aziji.

Mark White je lik Harper Spiller pisao isključivo za mladu glumicu i svoju dobru prijateljicu, što nas navodi da bi je mogli gledati i u trećoj sezoni.

Serija "Beli lotos" osvojila je deset Emi nagrada za prvu sezonu, uključujući i nagradu za sporednu ulogu Dženifer Kulidž koja je glumila u obe sezone.

Serija je osvojila i Zlatni globus u kategoriji najbolje miniserije kao i dve nagrade SAG.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike