Dvostruki oskarovac na korak do uloge u nastavku „Gladijatora“: Ridli Skot okuplja ekipu iz snova (FOTO)

25.03.2023

08:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon Pola Meskala i Berija Kogana još jedno slavno ime će se, možda, pridružiti ekipi

Dvostruki oskarovac na korak do uloge u nastavku „Gladijatora“: Ridli Skot okuplja ekipu iz snova (FOTO)
Film "Gladijator" - Copyright Profimedia

Od kada je čuveni reditelj Ridli Skot početkom godine najavio da snima nastavak kultnog filma „Gladijator“ koji je proslavio Rasela Kroua, o ovom ostvarenju ne prestaje da se piše. Očekivanja su velika, a glumačka ekipa posebno intrigira s obzirom na to da se gotovo iz dana u dan govori o novim, velikim imenima koja će igrati u ovom filmu.

Profimedia
 

Ono što se za sada zna je da će glavnu ulogu tumačiti Pol Meskal, jedan od trenutno najtraženijih glumaca na svetu, koji je ove godine bio nominovan za Oskara za glavnu ulogu u filmu „Aftersun“.

On će igrati Lusijusa Verusa, sin rimske carice Lusile, a nastavak filma odvijaće se nekoliko decenija nakon Maksimusove smrti. Snimanje počinje u Maroku, u maju ove godine.

Profimedia
 

Juče je objavljena vest da se ekipi pridružio i Beri Kogan, koji je takođe bio nominovan za Oskara za sporednu ulogu u filmu "Ostrvo duhova". On će najverovatnije igrati imperatora Geta.

Profimedia
 

Velika uloga za Denzela Vošingtona

Prema najnovijim informacijama koje prenosi Deadline i dvostruki dobitnik Oskara, Denzel Vošington, u pregovorima je sa Ridlijem Skotom da se pojavi u ovom ostvarenju.

Vošington bi trebalo da ima veliku i značajnu ulogu o kojoj još nisu otkriveni detalji, niti je sigurno da će je glumac prihvatiti, ali su izvori bliski produkciji istakli da je Denzel veoma zainteresovan, da mu se scenario i uloga jako dopali, što je uslovilo da krene u pregovore sa rediteljem.

Profimedia
 

Njih dvojica su već sarađivali na filmu „Američki gangster“ 2007. godine.

Datum premijere nastavka „Gladijatora“ još uvek nije poznat, ali kako navode mnogi izvori, moguće je da će film u svetske bioskope stići već 2024. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike