Nove fotografije Hoakina Finiksa iz filma "Džoker 2": Ludilo koje ruši sve pred sobom (FOTO/VIDEO)

05.03.2023

18:00

0

Prvi film je zaradio više od milijardu dolara na svetskim blagajnama i bio nominovan za 11 Oskara

Nove fotografije Hoakina Finiksa iz filma "Džoker 2": Ludilo koje ruši sve pred sobom (FOTO/VIDEO)
Hoakin Finiks kao Džoker - Copyright Profimedia

Na društvenim mrežama su se pojavile nove fotografije koje otkrivaju izgled Hoakina Finiksa kao Džokera u filmu "Džoker: Ludilo udvoje" u kojem uz njega igra i Lejdi Gaga.

Ovo nisu su prve fotografije na kojima su fanovi mogli videti Finiksa dok snima nastavak Džokera, ali prethodne slike su bile nejasne sa dvosmislenom pozadinom i bez ikakvih naznaka Gotam Sitija.

Još u decembru se pojavila fotografija kako se Finiks brije, a u februaru Lejdi Gaga kao Harli Kvin.

Profimedia
 

Džoker snimljen dok luta Gotam sitijem

Nove slike prikazuju Džokera dok luta Gotam Sitijem koji je prema navodima medija smešten u istorijskom delu Los Anđelesa. Očigledno je ovaj grad je poslužio za snimanje scena u Gotamu.

Ono što do sada znamo je da će nastavak kultnog psihološkog trilera u svetskim bioskopima početi da se prikazuje 4. oktobra 2024. godine.

„Folie à Deux“ (ludilo udvoje) se definiše kao mentalni poremećaj koji istovremeno pogađa dvoje ili više ljudi, a Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Kvinovom, njegovim psihijatrom u mentalnoj ustanovi, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov partner u zločinu.

Prvi film je zaradio više od milijardu dolara na svetskim blagajnama i bio nominovan za 11 Oskara 2019. godine. Finiks je osvojio zlatnu statuu u kategoriji najbolja glavna muška uloga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike