Da li je Mili Bobi Braun dobila najveći honorar u istoriji filma? Povratak Enole Holms (FOTO/VIDEO)

27.09.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Premijera na Netfliksu zakazana je za 4. novembar

Da li je Mili Bobi Braun dobila najveći honorar u istoriji filma? Povratak Enole Holms (FOTO/VIDEO)
profimedia-0719814509 - Copyright Enola Holms 2/Profimedia

Glumica Mili Bobi Braun, koju najviše fanova prepoznaje iz čuvene serije „Stranger Things“, vraća se na ekrane kao Enola Holms, detektivka tinejdžerka spremna da otvori sopstvenu agenciju, navodi Collider.

Drugi deo filma koji smo gledali pre dve godine donosi puno problema za Enolu, koja pokušava da se proslavi kao detektivka, ali je niko ne shvata ozbiljno zbog njenih godina kao i zbog toga što je žensko i mlađa sestra daleko poznatijeg Šerloka Holmsa.

Enola Holms 2/Profimedia
 

Enola se ponovo sreće sa vikontom Tuksberijem, koga igra Luj Partridž, a tu je i Henri Kavil kao Šerlok. Ovog puta glavna junakinja ima problem sa jednim slučajem, ali ni Holms nije miran sve do trenutka u kome se ispostavi da su njihovi slučajevi možda povezani.

Iako je prvi deo doneo kontroverzu oko prikaza lika slavnog detektiva i pomalo upitnu glumu, energija između Braunove i Kavila bila je neskrivena i ta hemija će se, po svemu sudeći, ponoviti i u nastavku.

Enola Holms 2/Profimedia
 

Ponovo ćemo videti i Helenu Bonam Karter kao njihovu majku Eduoriju, a nove likove tumačiće Suzi Vokoma, Dejvid Tjulis i Šeron Dankan-Bruster.

Inače, strani mediji su u julu mesecu preneli da bi glumica trebalo da dobije 10 miliona dolara za „Enolu Holms 2“. Ako joj je zaista plaćen taj iznos, u pitanju je najveća cifra ikada isplaćena nekoj glumici ili glumcu mlađem od 20 godina. Zvanična potvrda o tome nije objavljena.

Premijera filma na Netfliksu zakazana je za 4. novembar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike