Oskaru Vila Smita nedostaje jedna stvar: Kao da ga nije ni dobio! (FOTO)

17.03.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Svi dobitnici prilikom proglašenja dobijaju statuu koja nije personalizovana

Oskaru Vila Smita nedostaje jedna stvar: Kao da ga nije ni dobio! (FOTO)
Vil Smit - Copyright Profimedia

95. dodela Oskara o kojoj se još uvek priča, protekla je u znaku apsolutnog trijumfa filma „Sve u isto vreme“ koji je osvojio sedam zlatnih statuta, a neposredno pre dodele Vil Smit je ponovo bio u centru pažnje zbog prošlogodišnjeg skandala, kada je na sceni ošamario Krisa Roka.

Profimedia
 

Predsednica američke filmske Akademije Dženet Jang je dan pre ovogodišnje dodele gostovala u The Hollywood Reporter podkastu i tom prilikom rekla da Smit još uvek ima pravo da dobije Oskara, uprkos incidentu.

Statua bez imena

Svi dobitnici prilikom proglašenja dobijaju statuu koja nije personalizovana, a njihova imena se graviraju na balu koji se održava odmah nakon ceremonije. Glumac prošle godine nije prisustvovao zabavi, niti je ugravirao svoje ime na statuu.

Profimedia
 

- Vil Smit je zaslužio Oskara i njegovo ime bi trebalo da bude ispisano na njemu. Pitanje je da li on lično mora da dođe, ali mogućnost dogovora postoji - izjavila je Jang.

Smitu je zbog skandala zabranjeno prisustvovanje dodeli i svim drugim događajima koje organizuje Akademija filmskih umetnosti i nauka narednih deset godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike