Posle Ade Kanački u ulozi Lale Doder: Milica Milša u novoj seriji Žarka Jokanovića (FOTO)

12.02.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

„Zakopane tajne“ su kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove

Posle Ade Kanački u ulozi Lale Doder: Milica Milša u novoj seriji Žarka Jokanovića (FOTO)
Milica Milša - Copyright Promo/Jelena Simonović

Prvi u nizu velikih ovogodišnjih projekata televizije Pink je serija „Zakopane tajne“ čije je snimanje počelo 9. februara u Šimanovcima. Scenario serije „Zakopane tajne” potpisuje Žarko Jokanović, iskusni scenarista koji iza sebe ima neke od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković.

Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča samo su neki od aduta ove serije koja će se uskoro emitovati na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Promo/Jelena Simonović
 

Šokantni obrti i iznenađenja

„Zakopane tajne“ su kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju.

Tajne porodice Doder

- Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna, zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađeni mnogim stvarima i to je ono što je najlepše. Likovi su veoma raznoliki, snimamo u sjajnim uslovima sa fenomenalnom ekipom ljudi koja ovde radi u svim sektorima, sa divnim glumcima koji su prava podela za jednu ovakvu seriju, i verujem da će svaki naš gledalac sa velikim uzbuđenjem čekati svaku novu epizodu - rekao je Žarko Jokanović i otkrio deo priče ove serije:

- Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaoci će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizajnerke parfema i njenog muža Balše. Oni žive u raskošnoj kući, tu je jedna mnogočlana porodica, njih 11 je u toj kući i odatle počinje priča koja se širi na sve strane.

Promo/Jelena Simonović
 

Kroz seriju će, za sada, proći čak 67 glumaca, koje predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, kao Lala i Blaša Doder, koji čine okosnicu ove imućne porodice.

Sve što nosi život

- Mi smo svi uzbuđeni i radosni, puni sreće i neke pozitivne treme da budemo dorasli jednom ovakvom projektu. Mislim da će ovo biti nešto zaista novo i veoma uzbudljivo. Serija „Zakopane tajne“ imaće mnogo tajni, smeha, pa i plača. Biće tu mnogo melodrame, ljubavi, ali i zavisti, prepreka da se neki ciljevi ostvare, da se dođe do pravde, istine. Sve što nosi život nosi i serija „Zakopane tajne“ - ističe Milica Milša i otkriva adut ove serije:

- Ovu seriju će izdvojiti to što Žarko Jokanović piše najgledanije serije.

Promo/Jelena Simonović
 

Atmosferom tokom prvog snimajućeg dana zadovoljan je i Danilo Čelebić, koji igra Miličinog supruga Balšu Dodera.

- Odnosi na setu su odlični, oduševljen sam i to ne skrivam. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odličan projekat, što se našeg dela tiče, a nadam se da će i gledaoci uživati - rekao je Čelebić.

Sudar sveta bogatih i siromašnih

Pored Milice i Danila, u seriji „Zakopane tajne“ gledaćete i Miru Banjac, Danicu Ristovksi, Miljana Prljetu, Mimu Karadžića, Marinu Ćosić, Stefana Radonjića, Srnu Lango, Galu Videnović, Baneta Tomaševića, Nadu Macanković, Biljanu Maletić Zaverlu, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev i mnogo drugih glumaca koji će sasvim sigurno osvojiti srca publike u regionu.

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima, samo su delić onoga što donosi serija „Zakopane tajne“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike